點解呢段合理懷疑陳彥霖母親就係墮樓男屍既鐵證咁少人睇?

519 回覆
1271 Like 17 Dislike
push
Push
你知我知大家都知
即係膠袋入面係彥霖呀媽?
Push
點證實?因為救護即場同王百羽講係男人

麻煩樓主pin
唔好再炒車啦

你地信條片既情緒反應
定係信一個我地選出黎既區議會
我就選擇後者
cls殺人全家
子明人無事但都滅咗聲
大家都係起連登討論真相
屌,我手機仲有佢喺張死唔眼閉嘅相……一生都記得佢個眼神!!!

住個條邨好多人都知
係連登唔知 唔係話討論唔好 但好多位都過曬

「死左個仔會咁既反應?」
我夠唔信有獸父會強姦個女啦
係你呢隻狗變屍
連登個流程一直都係,先得出結果,然後去證明
https://t.me/NaokiZT

你自己去問個區區議會王百羽
From其中一個channel

#手足投稿
同意宜家唔好放軟手腳、要做文宣宣傳番行動重點(止警濫暴),
但 唔 該 唔 好 再 將 天 水 圍 跳 樓 單 野 同 陳 彥 霖 媽 媽 掛 勾。
天水圍果邊已經有個候選人接觸左死者既家屬、屍已認、路已祭,唔該唔好自己人搞亂自己人🙏🏻
20191111 一個墜下

救護:男性,唔係後生,身型高大

保安啊叔:今朝7點收到報告而發現,佢睇屍體估40歲,認得,有腰骨症,尋晚仲係樓下公園四圍行,可能天台

影相手足:件紅色tee一開始係包住頭,行過去揭起睇過,有相,長髮

夜更保安啊姐:唔超過30歲,住27樓,佢同死者同層,認得佢,12點前係天台見到,啊姐叫佢唔好睇唔開,快 d由天台落返去,佢話食枝煙就走,未見企跳

返工啊姐:6:50經過,現場未封,佢照行過遊樂場諗住搭巴士

街坊:住恒通低層,5點聽到有碰一聲,大聲

大家查還查,其實依單野一早就完左
Move on做其他野啦手足
其實呢單野明顯到咁都可以冇乜人留意已經好離譜
所謂區議員FC其實佢都只係問下其他人當FC,果啲人更有可能係演員... 咁就叫FC
同埋果張相...根本係同一人...我唔明點解有人仲會覺得唔係同一個人...
仲要覺得係男人
係咪有果啲所謂區議員FC就算連話你呀媽係男人你都會信
證據,有就去報比蘋果,冇就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞