點解呢段合理懷疑陳彥霖母親就係墮樓男屍既鐵證咁少人睇?

519 回覆
1271 Like 17 Dislike
個女人扮嘢

你夠膽同我講呢度唔係同一個人?
我夠膽 髮線都唔撚同啦
你話樣似唔似ok

你夠膽同我講區議員奶共幫狗?
髮線邊個位唔同,圈黎睇下
正常視/智力嘅人都唔會講得出呢度係唔同人

好丫,叫區議員出黎公開澄清下
係實係假都要搞清楚
上面比左tg你 想知自己問佢

唔信tg
自己search 王百羽

再唔係你過後,我帶你上27樓去佢單位

要查案要做實事,黎定唔黎?
我去jm9?
Call記者啦,叫區議員帶佢地上樓囉
你call唔call??

區議員咪去撚左,你做乜撚野姐????
你自己留言話叫區議員
邊個叫??
我講撚左區議員證實又唔信???
你叫?你call?定你食花生?

岩先有人話正常人睇唔出

我畫完條線 我都覺得真係正常人唔會睇唔出

你比埋依張相記者睇
話係同一個人
區議員點證實?
摸過佢有J定聽人講?
上樓d”家屬”係堅定流?

好阿,call記者查囉
係咪弱智架,一邊係九一分界one令,右邊係all back喎

點解你好似咁心急去證明唔係同一個人呢
咪講撚左救護即場講
邊個你先肯信?個個都唔撚信
有事有案要查淨係識打字叫人查叫人call
你call左未啊 報左料未啊
記者依三個月黎 係咪無睇過依張相啊 所以佢地無去追查真相 無新聞出街 要等你報料啊
你睇唔撚到91分完界 中間髮線有凹凸位?
係咪睇唔撚到?
All back左之後個凹凸位係咪自動消失左?
答我啦屌你老母 call左記者未
共產黨不如話條屍係玩具
右邊張相成pat陰d頭髮反方向咁撥咗過去
條髮線型狀改變有幾撚奇
同埋額眼鼻眉嘴你夠膽講係兩個人?

咁激動做咩啫你
全香港無立法會議員無區議員無記者無家屬朋友睇過依啲相無睇過對比圖

所以一眾連登仔需要去報料比記者 再利用記者既網絡追查案件

大家睇緊依個comment既你地,幾時去煲大佢?講幾句好嬲,望完個所謂 graphic content證實就信係同一個人

係啊,咁係咪即係個條邨既區議員王百羽6千幾票當選無做過野係廢係奶共
我屌緊你老母囉傻閪
乜撚野髮線形狀改變 中間凹凸位係咪撥兩野無撚左啊
樓上好激動
Call左區議員未 搵撚左記者未
右邊張相撥撚左過去 中間髮線凹凸位係咪都無鳩埋
係囉⋯⋯凹凸位都無鳩埋又真係唔出奇喎
從來未聽過髮線可以改變
睇樓上查案解釋先第一次聽到

撥一撥頭髮 髮線形狀改變 髮線何來形狀 髮線就髮線啦 係條固定既線黎架on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞