[突發] 有傳陳秋實死了!

269 回覆
635 Like 29 Dislike
Who fucking cares
WFC
當年盤古樂隊係唱接叫中國人民推共,仲激烈過佢一百倍,但都係十年後先正式斷正。而佢喺去武漢之前嗰啲片,其實都好正常,觀點激烈直接過佢嘅,喺大陸入面大把,佢最叻遊花園,佢最唔同嘅,係可以極快速被海外主流媒體關注,呢到絕對有影響。
當然可以改進啦 改進方法就係要有民主 自由 法治囉 佢啲片都係咁講啦 你睇佢YouTube comments section就知佢唔係維穩啦 咁多comments屌共產黨 支持台 港獨立佢都唔del 咁多陰謀論 以你嘅邏輯 只要唔係要所有支那人死清洗嘅人都係大外宣啦
唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
我都唔想留啲咁既垃圾comment
但眼見好多都更加垃圾 冇眼睇
你地儘管鬧多啲 我又唔會少忽肉
佢係人係鬼我唔知
但最少我唔會想佢死
同感
唔想佢死其實
頂唔順成班兒登
何況係無一個人能夠確認佢身份
你應該冇留意開中國政治,事實上大把異見人士激過佢,但都冇咁快會死,係因為中共都唔係一個白痴嘅邪惡政權,如果批評你幾句就立即失蹤,佢就肯定好唔得閒,出面大把人食花生, 喺度虎視眈眈緊。

佢好彩喺一開始已經有知名度,冇知名度可能慘啲。
NB死了
中共少左隻棋姐
佢死左一定拎到
講真話
做好事
死全家

This is China
係唔係境外大陸人無關係㗎 佢個comments section係自己控制 佢可以del comments 你話佢係大外宣 咁又點會由得咁多港獨comments 唔通宣傳港獨都係維穩一部分?
死咗,定係收工咋
你好叻呀
大家保持距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞