[突發] 有傳陳秋實死了!

269 回覆
635 Like 29 Dislike
呢張係我一世人睇過最嘈既GIF
批評民生野唔一定捉佢返去,
但有時一踩到紅線就外國都捉你返去(例如桂X海)
咁咪唔好上黎囉, 第一日識呢個forum 咩? 垃圾comment
who cares
胡師傅?
佢係生定死 wfc
反動嘅中國人仲係有,同陳秋實持類似觀點立場又有拍片嘅人的確唔少,特別係呢排。不過如你所言,佢哋無名氣,啲片甚至可能得一千幾百人睇,即使佢哋可能激好多,但由於冇知名度,所以佢哋冇被大外宣。

因為冇人識
係咪俾連登仔話係鬼嗰個?
上連登想講就講

唔會理出面講 帶唔帶風向 邊個係鬼之類
佢中左肺炎咩?
如果陳XX在外國 拎人權獎了

又黎共狗圍威畏維撚老招:

戲子警猴+5毛圍爐???
我認為,香港政治或前景變化,係冇乜可能擺脫中國因素,就算你唔理,都要正視一點,中國共產黨唔瓦解,香港係唔會好日子過,等佢支爆或天災滅亡,相信冇乜呢啲機會,係必須要有多啲肯反抗嘅牆內人,佢哋想建立乜嘢形式嘅中國唔重要,最重要係佢哋可以幫你打開缺口。
同泛民一樣
真係變咗鬼了
死唔夠
死多D
支那種死幾多個都唔關我事
本身我係最早訂閱陳秋實頻道嘅人,忽然有一日佢個官方YouTube 頻道湧現大批訂閱,情況就好似藍絲班kol一樣,然後陳秋實有片講自己新年唔會四圍走留喺屋企,但第二日就坐高鐵入咗封城嘅武漢,之後佢老豆老母拍嘅片更可疑被迫讀稿一樣,所以佢未必係大外宣但好可能比中共迫佢做自己唔願意做嘅事
所以我從來當佢同嗰個醫生工具咁睇 支持佢哋搞到支那 但死唔死真係冇感覺
中國地下樂隊盤古,喺90年代中組成,歌詞全部叫人反共,不過只喺南昌一帶活躍,屌咗十年先正式出事。如果以現代大外宣懷疑論,成十年先正式出事,盤古都可能係所謂鬼。但又唔會有人諗,佢哋大部分時間真係冇人識,唔係留意地下音樂,仲要係一個地方嘅圈,都唔會知道有呢隊band存在。

但佢哋靠海外媒體成咗名之後就唔同晒。不過都係嗰句啦,信嘅就信,唔信嘅永遠都唔會信, 就算佢死咗, 唔信嘅人見到佢條屍都係唔信㗎。
真係中左肺炎點會唔可以聯絡屋企人同朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞