[突發] 有傳陳秋實死了!

269 回覆
635 Like 29 Dislike
真係好撚嘈
Agree
我都唔想佢死
入去病院影又無穿防護裝備唔中肺炎死先出奇
不會比偶像死的
中國不能有偶像
除了習
有傳陳秋實咁遲都未死!
應該被打靶
兒登係咁, 所以上兒登, 記得唔好太認真 任何時候保持幾秒距離.

我對佢嘅感覺都係差唔多, 未至於完全信晒佢. 但係亦都唔想佢死
有無睇過佢拍武漢啲片同微博網民拍/講既幾大分別?
你比中共封鎖左消息仲on99話唔覺有維穩, 笑死
陳秋實比人懷疑係大外宣, 先開始有人捉佢錯處質疑佢
佢比人封鎖左/死左同有無人質疑佢係大外宣係兩回事

同埋咩叫佢死左就next, 搵下一個?
咩叫捉陳秋實捉到想佢死左? 你up乜鳩? 你咩邏輯黎?
佢講過要武統台灣
斷章取義你又係唔帶腦聽人9up就跟住講
岩啦共產黨最鍾意你呢派
兒登仔當自己大台非白即黑都唔係今日既事,明既人就會明。亦慶幸仲有心水清既巴打
係連登講呢d就會俾人話五毛
連登搞抗爭就得
但係有班人偏激到離哂譜 俾佢地掌權分分鍾衰撚過中共
就講呢單野 咩叫唔係大外宣點解咁耐未俾人捉?
香港不嬲都係疑點制益歸於被告 未有權已經好似中共咁玩有罪假定更何況都已經俾人捉尻左 仲想點證明?
是其是 非其非呀香港人
完全同意你 !啲人話佢敢言我真係笑咗
被死亡了
然後過幾年又可以開始反美反帝, 高唱豬共爸爸好,豬奶很偉大.
咁多人信
其實佢係唔係外宣 根本唔重要, 人人都知中共有幾邪惡, 點會因為佢可以批評中共 就覺得中共體制有希望, 如果每個人都可以批評 我就信佢係外宣,宜家只係得佢一個有特權,只係佢後台夠硬/有人脈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞