[突發] 有傳陳秋實死了!

269 回覆
635 Like 29 Dislike
人在遠方.........
me
me
連登仔又被中共帶風向 陳秋實由6月起就不斷發文 拍片支持我哋 疫情開始就不停揭露醫院內部情況 咁都可以話佢係維穩
北京徐狂人點睇?
共產黨控制輿論嘅王牌
點會咁易比佢死
好撚理智呀你

又唔見你解釋下點解武漢封城既時候得佢一個可以大搖大擺仲keep住拍片放上網
但方斌唔夠24小時就上門比人拉左?

根本話佢係大外宣係有原因
你離撚哂地係懶係客觀咁叫人理智理智

咁我都善意提下你唔好對林鄭同3萬警隊有偏見啦
我覺得佢係咪大外宣唔多重要,問題係佢好多維都重係中共教畀人嗰一套,即係話佢最多係康黨而非革命黨
兒登仔:佢係鬼,一定係,唔好問我點解,我話係就係
佢啲片仲有得出街喎拍完香港仲有得返北京有命去武漢喎
唔好話YouTube 大把維權 政治犯啦
之前發聲班知識份子好快都同等下場
維穩者死左,事撚旦啦
連登仔:頂級紅
自殺搏同情
中共都有條所謂底線嘅,冇明顯咁支持港獨同台獨,係唔會咁容易即時死亡,你睇吓盤古嗰case。
過一排就會出返來
一日未fc一日都唔信
佢直接話中共有問題喎咁都冇事, 唔係小罵當幫忙嘅維穩 係咩?
免事跟車太貼喇
咪就係 要係大陸生存得一定係模稜兩可 扮到理性愛國唔支持分裂只係想國家改進架啦 句句都係共產黨唔啱聽既咪收皮囉 一定係要講啲共產黨鐘意聽既平衡下架啦 成班弱智兒登仔扮有腦真係好撚好笑
佢返北京後就del晒香港嘅片啦 最多講下民主 法治概念 而且佢想去日本旅行都唔比佢出境 你真係以為係香港拍幾條片就殺咗佢咩 當然佢都唔夠膽直接屌共產黨 但佢嘅片根本都無撐過共產黨 都唔知點解話佢係維穩 你覺得會有人睇完佢嘅片後愛上共產黨?
咪就係散播共產黨係唔好, 但可以改進囉唔係變相維穩係咩, 連登仔特別好呃
香港先係主線
理咩支那仔
死可以衝活
生可以滅聲
仲信中共把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞