台灣youtuber集中討論 (2)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
其實第一届佢地係搞笑自肥
所以今次第二届先係 真正既第一届
俾D 時間佢地進步啦

今年呢届志祺七七日常條片度菜喳有講
個節奏或者風格怪怪地
唔知佢地D 獎係真心定搞笑(前邊幾個好明顯搞笑,後尾台客果幾個又變返認真)
搞到大家唔知期唔期待好
例如我有睇開健人蓋伊,見到動作指導個獎俾左阿滴有d 失望
桃貴都係係搞笑啦
More
其實轉個模式都無問題
香港/台灣整同一樣野 但唔同結果
又或者都係好似之前咁錄影 開住CAM 對住話錄
雖然背景唔同 但合出黎應該幾好笑
白癡公主。。。 我需要啲時間接受佢整容
我覺得係化妝為愚人節舖梗
希望啦 一直都覺得佢幾可愛性格又好
佢個下巴同個鼻都好明顯係痴上去
佢如果整到咁都幾恐怖
隻眼本身已經大到嚇死人
理科太太係因為佢老公啫
咩原因
佢老公有憂鬱症
https://youtu.be/SeEJhu3lLx0
睇左YJ粒方條片
甜到呢

好多留言都好鼓勵馬田同阿神好似你講咁做,包括我。
不過,有時會想,神馬兩人其實要拍野既靈感其實做左兩年都可能開始枯竭,會唔會佢地個心反而覺得,不如趁呢個契機,各自搵新拍擋做d新火花出來都唔定架……
反而我覺得,係capsule公司想keep住頻道,所以叫佢旗下michelle, 黃氏兄弟佢地幫手做埋一份。畢竟,佢地有一百萬金牌既頻道都搵到錢下……
始終覺得,神馬如果有心繼續做,一個在港一個在台都一定做得到……

我真係好鍾意睇佢地d 鳩片,cult片,疫情嚴峻,佢地為我帶來好多歡笑
咁佢自己都有自律神經失調先至做唔到嘢要摺埋
如果純粹係佢老公有病佢應該唔會唔做落去嘅
酷炫隨隨便便又使一皮野買禮物比UC?
UC之前又隨隨便便送到一皮野IPHONE比酷炫?

係咪真係咁撚有錢呀....
呢兩個有錢就緊
一個老闆
一個又買樓又盛
對比起英雄日常玩N比例火車過得去啦
條友住台南已經駛咗over hkd 20k...
其實佢不嬲都超毒...
阿滴日常有走鐘獎Luxy Girl 滴妹拍既Video
阿滴旁邊剛好係RJ
佢個表現重怕羞過阿滴
最後二個都呆晒相擁下台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞