台灣youtuber集中討論 (2)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
我誰!
可能十年後佢哋都收皮
阿滴真係好好
走鐘獎中間被比人拉去跳舞都勁配合
又冇架子
佢單飛紅到冇問題既 3個MV都1M views

一日一片起家同時亦令到佢收埋皮
都係嘅
三原同jun醬訪問佢,我心諗jun醬睇到眼甘甘。
馬田係香港,去唔到……
事實上搞神馬應該遲早畀疫情搞到拆夥。
跟著一班人就話阿滴壞掉了!見到佢又尷尬又怕醜,但又配合個樣真係好好笑。

講返正經嘢,之前佢都一直有邀請後輩feat videos,完全唔介意對方同自己訂閲數嘅懸殊,仲同志祺搞課程,幫下一輩成長。

成日都覺得佢同阿嘎好帥,好有型,見到佢哋喺走鐘獎出現有種莫名感動,係因為真係喺心入面流露出嚟。佢兩個真係成功咗都不忘要用自己嘅影響力去幫助社會。

之前睇完走鐘獎好感嘆,喺自己Facebook打咗篇咁嘅嘢,可惜身邊朋友應該唔太睇台灣YouTube,所以冇咩反應,而家放上嚟同大家分享下。

有睇蛇丸最新廣告嗎?
btw, 蛇丸最好笑係對住滴妹,成日話要娶佢,滴妹就要扮傻……
志祺有心人。肯定係綠,亦肯定企香港人呢邊。
其實佢,阿滴,雞排妹,仲有南部波特王成間公司,都係綠。
呱吉個人頻道個鴻志6月個陣有特登飛黎香港
親自去參加遊行同訪問遊行既人
其實台灣youtuber都有唔少支持香港人
https://youtu.be/dzbFKP7rhxM
理科太太走之前好似變咗係咁做訪問
但係啲訪問嘅views都唔差啊 最後話係健康問題先走
竟然有人提鴻志
佢之後仲有再黎香港
呱吉係走鐘首播孫生講反送鐘獎嗰陣都有係chat講香港加油
個陣特登search邊d 台灣youtuber撐香港
睇完勁感動
有d好奇,有無d名氣大既台灣youtuber係韓粉既呢?
我講靠youtube成名,而唔係本身有名氣去做youtuber個d。
好似冇
起碼我冇睇過
韓粉應該無
統神有講過兩岸關係佢prefer KMT多D
基隆東就擺明柯粉
咁証明台灣youtuber無香港某d藍色kol咁腦殘……
但我覺得佢地係組織訓練出來既產品,唔係真腦殘。
天菜twitch笑死
我Youtube 全部唔係台就係日 Channel
係前排連登吹雞先加左班香港黃Channel
不過主力都係睇台多
佢地個生態整體來講健康好多
又有呱吉邰哥呢D人照住
希望佢地越做好
同行夠團結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞