【四月新番】月色真美

1001 回覆
52 Like 2 Dislike
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐
集集都咁鬼甜,唔差在甜到落尾啦,唔該唔好拆散佢地啊 求Happy End
一口氣睇哂十集 劇情平淡而真實 勾起左自己唔少回憶
細個拍拖會有錢銀問題 但其實缺乏金錢之下亦可以好窩心浪費
到兩個要升學 有機會道別分離 又係現實無數情侶經常遇到嘅考驗

好耐未試過可以將自己代入故事咁去睇 希望最尾會係good ending
Btw 川越祭首夏祭聽到起哂雞皮 不得不讚
一口氣睇哂十集 劇情平淡而真實 勾起左自己唔少回憶
細個拍拖會有錢銀問題 但其實缺乏金錢之下亦可以好窩心浪漫
到兩個要升學 有機會道別分離 又係現實無數情侶經常遇到嘅考驗

好耐未試過可以將自己代入故事咁去睇 希望最尾會係good ending
Btw 川越祭首夏祭聽到起哂雞皮 不得不讚
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

巴打第時見到自己條女同埋明知係鍾意佢既男仔一齊玩你千奇唔好唔開心

其實男跑狗係男主宣示完主權就好心避忌下啦 仲要表白 你估小茜真係唔知咩
loop咗好多次由茜發現男主想考同一間高中至最尾嗰段
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

巴打第時見到自己條女同埋明知係鍾意佢既男仔一齊玩你千奇唔好唔開心

其實男跑狗係男主宣示完主權就好心避忌下啦 仲要表白 你估小茜真係唔知咩

好彩茜唔係港女
港女的話嬲鳩你轉頭
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

好彩茜唔係港女
港女的話嬲鳩你轉頭

係港女呢套就唔係純愛

好想娶左茜佢
小太郎同茜過左男二女二嘅難關之後,
剩返就應該係家人嘅難關

第十一集純文字預告
貼吧Post:https://tieba.baidu.com/p/5165004852

唔該結局唔好係屎呀

唔要變秒5

雖然ED入面嘅line應該唔係男女主角
但全部都係異地戀

只希望佢地可以唔分開

第十二話音響工作完成(From官方Twitter)
https://twitter.com/tsukigakirei_tv/status/875741982701764609
小太郎同茜過左男二女二嘅難關之後,
剩返就應該係家人嘅難關

第十一集純文字預告
貼吧Post:https://tieba.baidu.com/p/5165004852

唔該結局唔好係屎呀

唔要變秒5

雖然ED入面嘅line應該唔係男女主角
但全部都係異地戀

只希望佢地可以唔分開

佢地依加愈黎愈珍惜對方

睇 twitter 見到原來好大隻

好想娶左茜佢

茜真係一個好女仔黎

真係好撚大隻

真係好撚大隻

點帶出街
今季黑馬

好想娶左茜佢

茜真係一個好女仔黎

仲以為男主角後尾會嘴返佢添
聽人講今季依套係黑馬,你咪實係咁好睇?

鐘意愛情類既一定會覺得好撚好睇
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

好彩茜唔係港女
港女的話嬲鳩你轉頭

係港女呢套就唔係純愛

可能係上帝視覺關係 知道女主無乜野 所以覺得佢好小氣
現實我仲更加小鳩氣
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

好彩茜唔係港女
港女的話嬲鳩你轉頭

係港女呢套就唔係純愛

可能係上帝視覺關係 知道女主無乜野 仲要搞到女主喊撚住走所以覺得佢好小氣
現實我仲更加小鳩氣

劇情容易有共鳴,容易代入
氣氛形造得好
插曲質素,時機及與劇情吻合度也十分好
屌你老母小鳩氣

都係一時火遮眼姐

好彩茜唔係港女
港女的話嬲鳩你轉頭

係港女呢套就唔係純愛

睇到中段真係以為男主無啦啦咁嬲會對劇情之後好有影響性

好在最後都係甜返............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞