【四月新番】月色真美

1001 回覆
52 Like 2 Dislike
男跑狗好慘

明明係我黎先

彼女。。。だから。付き合ってる、だから。

嚟先咁又點撚樣啊,你估排iPhone先到先得呀?佢鐘意嗰個係我啊

食豆皮啦柒頭

最尾個kiss真係

男跑狗都唔夠細心同溫柔,有集女主角輸咗你都唔識安慰下人
抵你啦
辣殺
男跑狗好慘

明明係我黎先

男跑狗
女跑狗

仲次次見到男跑狗對女主咁好心唔太舒服
好似代入左男主角咁樣

咁始終成套動畫嘅主角係小太郎
睇住佢改變成長

就好似以前嘅自己想佢有個好結果
男跑狗好慘

明明係我黎先

男跑狗
女跑狗

仲次次見到男跑狗對女主咁好心唔太舒服
好似代入左男主角咁樣

咁始終成套動畫嘅主角係小太郎
睇住佢改變成長

就好似以前嘅自己想佢有個好結果

依加男跑狗搞掂左 差女跑狗未死心

唔理啦,sad end 都係咁話

日文有限,想問呢個係咪買果舊野送br?
男跑狗好慘

明明係我黎先

嚟先咁又點撚樣啊,你估排iPhone先到先得呀?佢鐘意嗰個係我啊

食豆皮啦柒頭

最尾個kiss真係

抵你啦
辣殺

我覺得男跑狗一直都順風順水太少遇上挫折
第二集開,已經睇得出小太郎同佢個分別
做左咁耐朋友都唔知紅薯係茜嘅本體
小太郎未必知,但至少佢在意紅薯 憑呢點已經贏一兩分;再之後交還紅薯果段對話,小太郎直情命中茜嘅紅心 小太郎係茜心中地位更不可動搖
第三集男跑狗係最有機會成功 但佢放棄,而小太郎深知男跑狗意圖 就決定去馬
系統:你的好友 太宰 治 即將趕來助陣
太宰 治:給我十秒!戀愛並不是一種機會,至少是一種意志。
憑呢句,令小太郎向前行
之後第四至六集全程有困難,仲要兩個人啲困難相近,發展到相互依偎嘅關係
打風都幾難甩
其實小太郎有神助攻已經係開外掛
神明:水野 茜,曖昧態度係災禍嘅根源
根本推佢埋去
去到第七集完美展現 真 男友 嘅氣勢
不過講返轉頭,男跑狗同茜交集太少,佢只可以籍著失去茜學會
利申:小太郎同跑狗混合體

有人提過係
我自己都買左
尋晚完左無耐就立刻俾

有人提過係
我自己都買左
尋晚完左無耐就立刻俾

有冇人知幾時扣數

有人提過係
我自己都買左
尋晚完左無耐就立刻俾

有冇人知幾時扣數

應該發貨/貨到扣數
暫未見信用卡扣數
男跑狗好慘

明明係我黎先

食豆皮啦柒頭

最尾個kiss真係

抵你啦
辣殺

我覺得男跑狗一直都順風順水太少遇上挫折
第二集開,已經睇得出小太郎同佢個分別
做左咁耐朋友都唔知紅薯係茜嘅本體
小太郎未必知,但至少佢在意紅薯 憑呢點已經贏一兩分;再之後交還紅薯果段對話,小太郎直情命中茜嘅紅心 小太郎係茜心中地位更不可動搖
第三集男跑狗係最有機會成功 但佢放棄,而小太郎深知男跑狗意圖 就決定去馬
系統:你的好友 太宰 治 即將趕來助陣
太宰 治:給我十秒!戀愛並不是一種機會,至少是一種意志。
憑呢句,令小太郎向前行
之後第四至六集全程有困難,仲要兩個人啲困難相近,發展到相互依偎嘅關係
打風都幾難甩
其實小太郎有神助攻已經係開外掛
神明:水野 茜,曖昧態度係災禍嘅根源
根本推佢埋去
去到第七集完美展現 真 男友 嘅氣勢
不過講返轉頭,男跑狗同茜交集太少,佢只可以籍著失去茜學會
利申:小太郎同跑狗混合體

男主咁多助攻 自己又係必要時間顯出真男人 茜好難唔冧佢

我記得有集有個阿伯比錢男主去拍拖 痴線 成日有助攻 根本好難輸
人在川越
好撚甜呀
人在川越

羨慕有得去旅行
7月1號開始冰川神社風鈴祭
7月1號開始冰川神社風鈴祭

立即book機票衝去
人在川越

羨慕有得去旅行

高度還原
死喇 我想四月去多過十二月去
人在川越

羨慕有得去旅行

高度還原

還原度接近100%
人在川越

羨慕有得去旅行

高度還原

還原度接近100%

睇返Twitter,啲風鈴係呢幾日先開始掛出嚟,劇入邊個神社同嗰個祭典係真架
人在川越

羨慕有得去旅行

高度還原

還原度接近100%

睇返Twitter,啲風鈴係呢幾日先開始掛出嚟,劇入邊個神社同嗰個祭典係真架

睇過訪問 劇組去過川越取景
正到呢
好甜啊
小太郎同茜過左男二女二嘅難關之後,
剩返就應該係家人嘅難關

第十一集純文字預告
貼吧Post:https://tieba.baidu.com/p/5165004852
剩返就應該係家人嘅難關

第十一集純文字預告
貼吧Post:https://tieba.baidu.com/p/5165004852

唔該結局唔好係屎呀
剩返就應該係家人嘅難關

第十一集純文字預告

唔該結局唔好係屎呀

唔要變秒5
屌你老母小鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞