【四月新番】月色真美

1001 回覆
52 Like 2 Dislike
呢個男主真係屌打d垃圾後宮男主

平時淆底款,必要時識得頂硬上個下好野

第十二集

唔可以發生
連誠哥都肯做大團圓結局

前幾集有伏筆話女主一家可能會搬去東京(不過川越搭火車去東京都係一個鐘內)

黎緊去東京順便去埋川越

對不起,小太朗君,是時侯離別了

第十二集

唔可以發生
連誠哥都肯做大團圓結局

前幾集有伏筆話女主一家可能會搬去東京(不過川越搭火車去東京都係一個鐘內)

黎緊去東京順便去埋川越

成家搬走,女主唔想同男主分開,同居end

第十二集

唔可以發生
連誠哥都肯做大團圓結局

黎緊去東京順便去埋川越

你個名同你講嘅野好不符

第十二集

唔可以發生
連誠哥都肯做大團圓結局

黎緊去東京順便去埋川越

你個名同你講嘅野好不符

你知道嗎?Blu-ray BOX從日森送到你家的速度,是時速五厘米
Btw 好怕會分開,睇佢播曬先敢訂Blu-ray
點解今集畫面差左咁多?
點解今集畫面差左咁多?

其實係總集篇之後都冇好過
首夏祭個位插得好撚正
劇中歌插入嘅時間都好夾劇情氣氛

唔可以發生
連誠哥都肯做大團圓結局

黎緊去東京順便去埋川越

你個名同你講嘅野好不符

你知道嗎?Blu-ray BOX從日森送到你家的速度,是時速五厘米

時速先5cm咁要等幾耐

黎緊去東京順便去埋川越

你個名同你講嘅野好不符

時速先5cm咁要等幾耐

九月十幾號先ON SALE,依家開始計應該差唔多
原來老師黎真
原來老師黎真

佢好想食咗浪漫
點解今集畫面差左咁多?

女主啱到寺廟,跳舞之前個段,嚇撚死人
點解今集畫面差左咁多?

女主啱到寺廟,跳舞之前個段,嚇撚死人

劇情搭夠 好青春呀
跳柒舞真係笑左出聲
原來老師黎真

佢好想食咗浪漫

距離畢業好漫長 不過佢地又幾襯
24分鐘即患糖尿
加油呀仲有幾集咋
睇黎都唔夠時間講第三者之類
可能最後都係搬屋問題有少少磨擦
今集氣氛好正,好甜
可否甜到尾
今集甜到 仲要KISS埋
btw 之後要被喂屎搬屋了
可否甜到尾
開門前噴香水笑左
開門前噴香水笑左

其實未噴之前我都喺度諗緊 有汗味點去見男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞