拳願奧米加集中討論區3 附最新第51話「債」

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
因為初見夠柒嘅關係,拳願post竟然發展到討論死神 超一流當之無愧
以為入錯隔離死神
因為佢地唔係超一流
好明顯有初見fans spin走
無睇到後面,睇到一護老豆都係死神隊長就無睇
想問劍八把嘢最後有無得解?
個女人又劍八又咩一回事
我都係睇到完現術開頭就頂唔順,
之後知佢大結局先睇人短片講述,
後期劍八好似失蹤咗唔多覺,
可能劍八無卍解畀人偷,久保已經諗唔到方法令劍八合理地輸。

藍染無得輸
但傑拉德發動完聖體神之權威復原並且變得更強悍,就在劍八想揮刀迎接傑拉德的攻擊時,因為自身無法承受自己卍解的力量導致右手斷裂,並且接下了傑拉德變成完聖體的一擊而倒下。

我屌,原來寫佢承受唔到自己嘅力量
變左死神集中討論區

因為女人係第一代劍八,更木劍八係第二代,戰鬥力最勁既先可以叫劍八。

為左打班滅卻師,所以兩條友要決鬥,最後就更木贏左覺醒埋把刀金,卍解唔記得左有咩用,始解係變左把大刀咁,攻擊力可以斬爆殞石
一定唔係第二代啦
佢殺死左前一代劍八先做到劍八

btw,反正有post,過返隔離講死神好似好啲
笑死
講起斷頸,雷庵都比牧師整斷條頸,結果無乜事
拳願入面除左斷手之外其他都幾好醫
調轉咗嚟講
呢個時齊腳唔打佢老母藍7,由佢俾垃圾大虛接走
成套野9保最7無得輸
係無月+死神+完現+虛=俾boss秒
但最後一護用把普通大菜刀無用任何技能一野秒左最後boss
講緊呢下過肩摔,倒頭樁、無受身,地下都碎埋條頸都可以無事

對住鏡花水月 你確定多人就有用?分分鐘大技打哂落自己友

Btw 反正就1001開新po 唔差在講埋依2句死神
極懷疑雷庵如果中咗星落都可以無事
咁最後大戰又出黎?
根本鏡花無得破
呢本野有好多怪物體質,果d所謂必殺技好可能中左都無事
所以最後山本咪自己硬食一刀 再捉住藍染諗住用大範圍炎熱地獄同藍染攬炒同歸於盡 不過俾滅火王子破咗
紅人流嗰個強豪殺手中咗都無事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞