拳願奧米加集中討論區3 附最新第51話「債」

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
雖然咁講 但嗰一埸好明顯作者就係想寫兩個最強肉體鬥大力 都可以接受嘅
王馬傷到不醒人事喎,無班白衫暴徒搞事隔一隔時間,應該畀人取消資格
猛虎無咗隻眼都幾慘
第一,我唔知你中文reading幾啦,我諗話牧師係最廢嗰幾個嘅意思同話牧師唔係一流鬥技者嘅意思係有分別嘅,你cap張圖出嚟自己打自己塊臉令我不禁懷疑你有啲智能障礙。

其次,我之所以屌柒你老母個生滋梅毒性冷感西唔係因為你on9到以為牧師係最廢嗰幾個,而係因為你柒咗唔認,我糾正你你仲要咬返我轉頭。咁嘅情況下我建議你去上個po開追故模式反省下,順便搵下我話牧師一流嘅證據再cap圖俾我(如果搵到嘅話)

最後,我起一起你底,發現你已經係一個成年人,亦都啱啱出嚟社會做野,但點解你會咁肉酸成個小學雞咁,係舊po柒咗唔深潛不特止,為咗啖氣,仲特登係新po quote返出嚟再柒多獲呢?即係咁,我個人想俾啲忠告你,其實你心理年齡真係唔啱出嚟社會,你啲同事難做你自己又難做,不如你都係返去由小學重新讀起算啦。
BTW估唔到你條屎眼柒頭連username都唔識睇,累到第二個巴打俾狗咬真係唔好意思
屌你老母,你地自己開個新post嘈啦on99嘈足兩個post阻撚住晒其他人睇post唔好再quote唔該,唔洗覆我我唔得閒睇
真係好撚煩係咁嘈
大家討論下 唔好再嘈啦 一齊笑下初見夏忌咪算囉
唔關你事嘅上個po叫佢靜叫到呢度
死都唔肯縮返入老母個閪度
Block啦好嗎
半個穆特巴
而家條柒頭係新po都特登quote返出嚟嘈呀,撩鳩人嗰個唔屌屌個反擊嘅人,你老母中武肺白撚晒啦生滋狗
我想講佢上個po已經認錯你係我
猛虎以前的確係純用蠻力
但輸咗畀牙之後
就明白只用蠻力係打唔嬴武
所以先去練必殺技爆芯同組技

猛虎身體得天獨厚,但設定上唔可以連技術都勁,否則冇人夠佢打
猛虎技術差,但用戰術補救
作者好刻意寫到猛虎打尤里同黑鬼都係靠戰術嬴,雖然代價都好大
猛虎對啲技巧唔係極致嘅對手係可以靠換血嬴
所以初見、王馬呢啲技巧形選手係最剋猛虎嘅

另外我覺得剎那、鬥神、雷神都係對猛虎嚟講難打
黑木、牙、技術雷庵唔駛講係強於猛虎
Block 囉屌
好撚煩
破防都勉強
關林有講過話進化左嘅牙唔再剋制猛虎,唔知而家兩個再交手會點

關林好似估親都相反
毒藥嚟
加納可以武同無形自由切換
應該唔成問題
除非牙又玩嘢專登食爆芯
否則我睇唔到猛虎勝機
打一輪牙都有機會嘅
呢個畫面應該係未打黑木之前

牙打完黑木咪話進化左至少兩個層次
鬥神打猛虎應該打沙包咁打
係睇下爆芯陰唔陰到鬥神
王馬對猛虎
關林斷定猛虎win硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞