拳願奧米加集中討論區3 附最新第51話「債」

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
講真,睇牌面係猛虎贏,王馬帶傷出戰丫嘛,
主角威能
猛虎太勁
所以點都要有弱點
唔好彩第一輪遇著尤里,爆芯太快曝光
尤里、黑鬼都係4強實力選手,運氣太差

爆芯同鬼鏖一樣
都係反敗為勝嘅絕招,但曝光咗被防備就大減威脅
如果猛虎打首輪牙,牙輕敵中爆芯,真係有機會贏
第一輪加納鎖血,中左都應該無事
無限預借
係啦係啦,你條生滋狗上個po個個reply都十幾個負皮,成個po都俾人恥笑都係我啲分身做㗎

講廢話點夠你條弱智仔嚟呀,我同你分析晒牧師表現,你條柒頭駁唔到垃圾到一句廢話西理論噠埋嚟,成個po最言之有物嗰個係你啦,講咗咁耐,答到我大久保同演員都係一輪出局係咪同一個實力未?cap到我話牧師一流嘅圖未?

BTW你條小學雞開咗新po仲要quote返出嚟嘈,扮你老母豁達咩,縮返入你老母個梅毒西啦撚樣
好老實,鬥神打猛虎應該淨係得肘擊破到防,睇下室淵同芭蕾舞
關林啲評價算數啦,因為你無可能客觀評價兩個遠強過自己嘅人嘅強弱。覺醒咗先之先,龍彈,出招間隔縮短6倍,心態轉咗做認真mode嘅三輪牙根本同二輪牙係兩個次元
笑撚到我
條友係咪被迫害妄想症
吹到我係屎片巴分身都有
唔出聲討論就唔俾留comment屌你?惡撚過共產黨
好似啲建制咁接受唔到自己係少數派
之前啲十幾個負皮都係同一條友黎

跟係屎片巴後面cm 留名等睇條傻鳩話我係分身
預借係虎之器既技能黎??
應該運用得當就可以無限用
係王馬之前下下借到盡先爆血管??
預借係"第2個二虎流"的奧義之一,降魔係第2招奧義

之前唔識控功率亂咁用 係大力同快左 但用唔到二虎流同心臟過重負荷

唔知宜家識控功率可唔可以無限用
我估可以無限用, 如果唔係今話打卒仔都預借咪on9
預借係奧義係新設定嚟,之前好似完全無提過
白二虎講過預借係奧義
姐係憑神
其實預借個威力好撚癲,低功率嗰時已經係正常嘅double,全功率又比起double快咗幾倍,之後同解放雷庵互毆又再進一步提升,分分鐘係正常嘅7,8倍。
ff下如果猛虎學咗預借,再用全功率出爆芯
諗諗下,其實預借係f=ma,用佐助做例子會好啲
高功率預借會降低招式精度,應該廢過佐助好多
可以一鳩野撞死人(撞死埋自己)https://youtu.be/bJmz1hsmDzc
界王拳
二虎流奧義好似有三招 出自唔同既二虎
鬼鏖 憑神 降魔(gay佬用過)
黑木咪講過鬼鏖基本上係冇得防
係 暫時係呢三招奧義
我懷疑白二虎都係蠱既人
蒙面人應該係白二虎既最強弟子
無形之物 最難防
不過都憶黑木破到
佢冇破到佢棄右手。

王馬本身傷到仆街,用完就冇力,如果唔係呢招理論上唔洗用hp同mp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞