欅坂46暨日向坂46交流區第九十一回 渡邉美穂お誕生日おめでとう

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
執架啦

呢張想點
好諗唔明到底營運想點
用孕育偶像成長嘅名義去玩弄少女生命以牟利

bbq大結局?
講到尾都係唔開選拔嘅問題,唔開選拔叫人死頂3年真係唔人道

希望綠綠果邊嘅documentary可以解釋吓唔開嘅理由
最當初用平假依個名就有問題一係納入欅,一係另開團,一係就唔好收。都無plan好過,玩人哋青春好開心啊?人地一心想做偶像有義務畀你玩?
有d好奇點解個老豆打嚟講2句就入到團,係咪因為有member俾人揸咗胸唔夠人所以要搵人頂上
可能係,嗰陣都有兩個人退出
同埋收長濱都有話題性
數字團好少有一隊個開頭搞到好似平假咁
好明顯係因為揸波炒左件搵人頂
到時實話 成員由一開始就好努力,都係有賴粉絲嘅落力支持成為佢哋嘅動力,先可以令成員捱過最痛苦嘅時刻,大好了!今後繼續看待她們成長吧。
隨時又係日本仔冇人敢承擔責任嘅問題,一味開會討論平假應該點,講講講完都係冇結論
咁neru本身都係面試最top嗰幾個
佢肯入團營運梗係應承啦
咁呢個係事實 同日本仔做過野
卸膊黎講香港人都輸
ching仲未瞓嘅?
失眠
正喎屌
我都失緊
賣慘情搞分化囉 玩二元對立
想吸埋d唔like欅風既人做日向飯
點怪都怪唔到日向啦,19年綠0資源同藍咁多資源

根本就係營運都知綠內部問題太大,唔搞掂點俾資源都冇用
好老實平假一開始搞成咁係垃圾種子花嘅問題
次次睇平假live making同幕後neru一個都無笑過
呢排晚晚都訓唔到
終於睇完嗰46分鐘
久美真係好重要 佢係第一個有專業意識同危機感嘅mb
係其他一期mb嘻嘻哈哈 好似玩緊學校課外活動嘅時候
久美意識到有好多野 例如練舞 live前check routine 走位 化妝
呢d野係應該自動自覺去做 唔駛其他staff去提
仲有上到台要夠professional 情緒管理要掌握得好
久美肯主動同其他一期傾 其他一期又肯聽佢講
最後成班一期慢慢改變真係好難得
日向有久美呢個隊長同一班可以齊上齊落嘅mb實在太好了

Neru就... 唔講啦屌你老母種子花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞