欅坂46暨日向坂46交流區第九十一回 渡邉美穂お誕生日おめでとう

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係ga而家2期多過一期
14個漏左牛蒡妹
佢應該唔計佐藤
sor睇錯野
點解D相要分幾次出
種子花啲嘢
你明gala
d相似隊長岩岩剪頭髮個期影,但點解無原田葵咁奇怪,佢之前見好似連八單公式都補拍返架

應該因為離隊個三個人,所以hold起一期d相
但又想踢二期出去跑綜藝,無理由連隊服相都無張,話晒入左團成年所以之前出二期先
個網po漏姐
官網有原田
新二期個幾個可能又要入成年團先update佢地張相
牛蒡妹存在感低
咁咪三年先一單?

依家我諗緊紀錄片既片尾曲會唔會出有平手唱既原九單
而家日向新收個幾個都係3期
咁即係上村無端端變咗大家姐
佢咁有眼光,值得做大家姐啦
我覺得點都留到2專先出

到時當未收錄曲出(連埋砂塵/10月同埋之前non-選拔個隻)咁會冇咁突兀
同埋可以炒起2專銷量
嗱嗱聲嘔隻9單出黎先啦種子花
而家隊長同小林都完咗舞台劇/戲
應該開始攪掛
但咁玩法,日本d平推應該會指責佢地食人血饅頭 其實紀錄片出原9單既時機應該係最好,就算之後繼續keep首歌俾其他人唱都無咁多人嘈,當欅第一章真完結,最後挽歌咁

可惜係鈴本,織田既最後都留係黑羊,同Neru 一樣

黑羊真係傳奇終結單
本身參與人數少,之後亦係起碼3個mb既最後(我懷疑佐藤其實未必會返),外加平假既終結
應該一早錄晒啦,唔放隻碟出黎者
之前講咩為更好質素,咪就係要重拍新C版
ひなの喺新節目個showroom都特登提三個同期,真係幾有心
照出原9單先叫食我覺得
到時種子花一定話係平手留比欅最後既歌做宣傳
會唔會好似救世珠咁留個空位咁上音番
即刻有畫面
三個同期入埋嚟ひなの都仲係全團年紀最細
好仆街
種子shit 要對剩返既成員幾無信心先要咁樣食平仔既人血饅頭?

日本個邊賣碟已經貼左張平手脫退,最初同最後既東蛋做selling point

唔通之後出紀錄片碟又係平手脫退,最初同最後紀錄片

之後九單又平手脫退,最後一首歌

咁樣食平仔,可以食到年尾woo
咁下張單可以寫平手脫退後 新生欅坂
無限loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞