欅坂46暨日向坂46交流區第九十一回 渡邉美穂お誕生日おめでとう

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實我後先都想講 同一樣野

如果有睇過一套舊漫畫 足球風雲 久保嘉晴 對掛川班球員講過 當係球場上面攞住個波
你就要當所有觀眾個視線都會係你到

欅啲mb之前係用心係後面幫手推咗平手上神枱
欅先會咁紅

但係冇咗平手佢地要點做呢樣就係佢地而家個課題

其實唔同mb都係唔同方面試緊 但係仲未有個好突出
識玩就應該到頂贏咗就自己跌落嚟咪算
其實松田都幾好吖

今集都係佢大聲打氣

希望佢有好發展
諗起當年bingo班假假明明唔關事都走去俾人電
佢似係向綜藝發展因為欅冇啲咁ge人

ps反而更期待佢唱歌
決定之後要搵依type女仔做女朋友
而家3月所有日本con都應該cancell晒
4月睇嚟應該冇birthday live
到5月唔知仲有冇場館
之後就到奧運

ps嚟緊日向有冇con受到影響
好識玩
黑暗料理 冇輸都走去食
喱D應該得晌做到
就算乃都應該無幾多個肯咁做
所以話晌係自己節目成長得真係好驚人
佢哋真係好知道觀眾/飯想要啲咩
乃都應該係得馬拿豬同高山
呢啲老屎忽會做
當年冇鏡頭呀

唔搏命就咩都冇
Mnet皮都收埋邊有人仲開到比佢地做= =
加上48霉先要拍姐 46唔霉拍黎把撚 貪自己唔夠忙咩
人又唔係多 48下下都百幾人得個廿個係紅既
唔L係呀?仲搞PD 46,假架?
個品牌造到咁差,仲要踢班架妹去死
睇48 睇到嬲左,俾死人曹柔理空降,垃圾造假團
宜家出咗道都照樣同你搏命
上節目食辣油撈麵
美玲: 為左令更多人認識日向坂 我可以同你頂咗成碗麵佢
我果年係歐洲為咗睇sakura first stage評分就算要食data睇都在所不惜

結果12個星期後俾隊咁嘅嘢我,果晚決賽睇完個名單以為變咗綜藝節目

真係不能接受
好豪氣,似d大俠幫人頂酒咁
今集女高中小林係屋企個look好正

同埋個bl女又幾靚wo
秋元都似會
不過日向連大喜利都訓練埋 真係太強
我鍾意魔女
但search完平時個樣好似冇劇入面咁好睇
套野真係any one but女主
bl 女係講緊ロリ定ヲタ
好上心
我之前睇話有d 人係第一首歌出之前已經透過關係拎到隻舞點跳,練定先

班人仲要話班女無辜,入唔到個班就真係無辜啦
如果有pd46嘅話咁之前發生過嘅果d嘢or傳聞又會嚟多次

不過受害嘅變咗46班女
ヲタ個眼鏡look

ps:ロリ又係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞