欅坂46暨日向坂46交流區第九十一回 渡邉美穂お誕生日おめでとう

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

焦點落左係マジメ件衫到
睇佢d剪輯就知最終邊幾個有份
其實搵佢做呢個角色其實好唔夾
韓國d剪接亂嚟
淨係剪衰啲練習生都有排受
PD48我都全程追住
都知一向會造馬
之前有fd畀我睇韓國有條片講pd造假
原來一開始已經係造假
所有嘢都係劇本
諗住老喵會入
自己鍾意kim nayoung入唔到
misa巴我都好似成日見到你
我睇到結果都好嬲

不過咁
唔係哩個節目我唔會識到日本idol
令我開始追欅坂同乃木坂
宜家睇到佢地都幾開心嘅
保乃豬更blog咁大件事無人講
唔好提已經係娛樂台音樂台cctai臭哂朵

自從sakura俾人搶走+佳恩入唔到之後

得返3坂做精神食糧

再冇埋真係跳得樓
點解會睇完pd48反而轉咗睇46
Staff竟然會叫久美同牙彩去R始球式
遲D新人仲有個識打棒球
京子應該又要頂多幾期棒球企画
佳恩真係無陰功本身好鍾意彩媛,但估佢真選都可能係蚊水入唔到班就算,但佳恩擺明佢夠票入,俾班造馬既踢左佢出去,佢個欲哭無淚既苦笑慘到,其他架妹連鏡頭都無就無故落選

46千祈唔好搞,搞就拎多次48俾班求生欲強既報啦
而且46除左乃團有人可能會報仲有咩人想去
可能睇咗akbingo乃乃踩場果期掛

再唔係就混合物,欺詐偶像,坂道akb是但一樣
2020年仲睇48真係講唔通
曹婦垃撚圾

幾時影架
last day當日掛

原來真係直落
做咩拍下佢地成班互動既內容

反正呢集都搵黎做既
訓導主任都好過癮

misa巴講中咗
睇睇吓akb見到坂道akb
啊ru幾正
平手超型
首<誰のことを一番 愛してる?>又好聽係我心目中排頭幾
之後追返欅字識唔識寫
有775個人特輯
就鍾意咗啊ru同775
775又好似話過鍾意秋元真夏
又追埋乃啲節目
咁就睇咗46啦
好快手足就會睇埋藍藍,同我一樣日日叫加藤史好正
Bl女既bl眼睇訓導同低收入P....hehe笑左
今集個同不良交心都笑左 去atm撳錢
松田天光
欅寫今集d內容鋪得麻麻地 quiz個part到喉唔到肺 跳繩個度又長又悶
dani連畢業都不忘搞笑

日會播返之前未上哂既授課 若林會錯意個下笑左 加藤史面都紅埋
鈴花唱功其實唔差過京子 不過佢野心係搞笑度
今集日會係幾正
之前玩音驚嗰陣已經留意到富田唱歌有返咁上下

最後R始球式嗰度又真係比佢哋R到
巨人隊啲大粒野勁有綜藝感

預告見到若林拎miho 同美玲喺村外件柒事出黎鞭屍
番組staff都抽水
巨人可能同劇組frd底 上次又借場比佢地拍外景 開球式又開得唔錯
教練同監督真係好識玩

下集預告好吸引miho 同美玲極速下班事件
若林都好上心 成日睇有mb既節目 已經好有公式哥哥(大叔)既feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞