[COYS - 武漢肺炎擊殺軍政府] 熱刺球迷吹水區 200

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
希望入軌超過10球
唔係kane son傷既話 我地贏面都大過rb少少既
Japhet Tanganga on #thfc finishing in the top four: "We were 12 points behind at one stage. Four points is not too much to climb, a win and they drop points. You never know. There are loads of games to go and we'll keep fighting until the end."

咁天真
維基百科網的編輯們把英國《每日郵報》(Daily Mail)歸入"基本不可靠消息來源",除非特殊情況,在編輯維基百科英文條目時禁止引用
但通常啲球員訪問同花邊 sun啊 mirror啊 Daily依啲又冇咩錯嘅其實
Download 咗隻大作嚟玩

yes
人說誠哥死得好
誠哥說人屌得少
垃圾
歧視泡菜
韓國輸
我唔撚信廢佬咁得閒
印象中湯根嗰啲唔係明顯犯規 球證嚴就吹罰
BD對rb輸嗰球同前季對蛆一樣 望波唔望人
加沙嗰球唔用手接起飛腳又係神奇
素素
仲有玫瑰隻手
科狗一場兩粒
又食咗誠實豆沙包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞