[COYS - 武漢肺炎擊殺軍政府] 熱刺球迷吹水區 200

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
可惜現今好多時players>manager
仲有普太早帶起隊波 最終招致今日下場
當年光頭西請普就係覺得佢帶起青訓有料,起球場嗰兩年就用青訓cover 開支,無奈普太早帶起隊波,令到起球場嗰2年喺無開支情況下做唔到refresh 同rebuild
唔出佢囉
但我覺得肥普算公私分明
佢踢成點有眼你睇
事後睇翻肥普

唔出肥花
唔出痴線佬
唔係冇原因
嗰陣既脆係眾矢之的 場場都俾人屌
唔賣走佢同唔到球迷交待
買左波未
[@TEAMtalk] | Tottenham Hotspur head coach Jose Mourinho has ordered Daniel Levy to complete the summer signing of centre-back Dayot Upamecano.

Mourinho identified RB Leipzig’s Upamecano as a priority signing and, one that could help reinvigorate his side’s defence.

#THFC #COYS

命令主
主做咗daddy隻兵
利維叫價:3m + 科,deal?
利維叫價:2.5m + 科 + CCV ,deal?
下 條力架轉身落腳都慢過山狗 買佢托柒
Btw 等成個禮拜睇摩狗柒
我都係同條女happy下算
賣脆ok
唔買番人頂先係問題
預痴線佬踢晒???
隊長又搞乜
隊長又傷?
Parrott bench
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞