[COYS - 武漢肺炎擊殺軍政府] 熱刺球迷吹水區 200

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
睇返highlight醒起,上次對狼隊

好似係lm 同超人最後一場踢得算好嘅比賽了
Bin夠未
喺上面一早啪左
Dele 好似話有結果後會appeal

因為private video not public ,講咩關你乜事咩
佢個frd
段video private
所以真係唔知佢識d咩frd
識定未來熱刺班主
[@BILD_Sport] | Tottenham Hotspur head coach Jose Mourinho wants the club sign to Emil Forsberg this summer.

Spurs believe a €20M fee would be realistic for a player with his contract just having over 12 months left to run and his time in Germany considered over.

#THFC #COYS
偏進攻型既中場真係唔使住
除非明顯勁一班

邊撚個摩迷手足回架呢個好出黎認
根本而家由中場開始成條防線都要換
防中 左右閘 中堅 龍門都有問題
我覺得又唔一定係吹水嘅
摩佬如果真係買,應該會擺佢係翼位
好似RB岩岩升上德甲個陣咁玩
但依個位肯定唔係最急
翼位有betwin有禿盧有兒子有少林重有屎屎龍
真係無必要
手執住歐聯最慢雙閘 唔知點執先執得掂 仲要冇助攻力
你話好似阿朗素咁傳中射門都有一定能力都好 攻不銳守不穩
保頓左閘起碼有腳罰波成撚日射死我地先
而家冇son Kane 係要靠對面犯錯 龜縮係半場就算人地犯錯你都唔可以一打5啦 你老母摩佬忽架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞