[COYS - 武漢肺炎擊殺軍政府] 熱刺球迷吹水區 200

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
仆街 訓醒咸撚左
差8碎先有1m
on99
cross day屌埋男人
shiny day屌埋蘿莉同人妻
btw成套系列都係亂倫
技術不足 經常眼高手低
#thfc midfielder Dele has officially been charged with misconduct by the Football Association over his social media post concerning coronavirus. [PA]

on9
曼城呢場波真係唔易估
估唔到反cup
換史達寧出黎即刻做到野
呢球12碼好似有啲harsh 第一 史達寧推大力左 第二 我買左細
拉莫斯紅埋
掂一掂就跌 張紅真係陰鳩公
有人落場想攬c朗
Walker比古烈治屌到仆街
bein sports live賽後
古烈治話鏝球失波walker要負責任 因為佢食咗身位但唔解圍
曼城個B華擺明搞笑都罰一場 屌你呢單起碼都3場
要不是dele咁早警世,英國爆到好似意粉咁啦
左膠禍國
起碼可以打埋狼同金絲雀 不過daddy出唔出佢就唔知
Yes 一勝一負
黑妹不了
詩云:一生一志忠臣藏,看似天生蠢鈍兒。而立之年始開竅,成龍成虎未可知。 十月十六日,晴,與熱刺戰於聖占士。下半戰,熱刺勢稍佔優。統帥柏祖曰:貝斯既疲,何人以代之。忽一人出曰:俺願往。視之,老味背上23號戰袍巍然挺立。曰:舊傷初愈,能戰否?對曰:必取敵將而還。 既出,一將趕來守之,乃舊將柏加也。柏加曰:汝運氣未足,且還再戰。曰:俺尚能謀。突然球來,老味左足絆右足,轟然倒地。裁判哨聲一響,紐卡素得一罰球。柏加大驚:君非吳下阿蒙矣!對曰:若敢輕俺,必十倍還之。 且戰至末段,紐卡素更勢益急。賴恩泰萊突彈球入禁區。老味機警閃開守衛,持球面對門將。門將費度心想:此角度必然要用左腳,老味左腳尤如殘廢,定必無虞。瞬間,老味揚起左腳,球似流星劃成彩虹直撲網窩,奇蹟為紐卡素挽頹成和。 曰:五年間每日反覆磨練左腳球技,始有此大成。 熱刺統帥哈利列納仰天長嘯:昔日廉頗七十救國,今日老味晚成大器。嗚呼,此君必為我爭歐聯資格之大患矣!遂吐血半升,昏厥倒地,半响方甦。

第一次睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞