中共對港宣傳戰最新計劃曝光:KOL100

4157 回覆
6875 Like 45 Dislike
p
report
Push
Push 呢樣好緊要
Report
推畀全人類睇
雙老d朋友圈瘋狂fwd佢地d片
Unsub都無計
已經post咗上Facebook
希望有更多人注意
收皮喇共慘黨
有人話dislike未必有用
我都唔肯定 Youtube係冇正式講過佢既運算法係點
不過我搵到呢條片
https://youtu.be/ZXReoz4kBrA

大概係話 Youtube既運算法係會對用户不斷學習
然後推d你會喜歡既片比你

至於Dislike有冇作用
係有既
不過係小部份
唔係最重要因素

最重要既因素係睇片既時間
例如條片你由頭睇到落尾
證明你好Enjoy
咁就佢就會認為你係中意
推更多類似既比你

如果你睇小小就skip左證明你無興趣
咁佢就會減少比你再睇到類似既影片
不斷自我學習

而呢個運算法係Individually既
姐係你唔中意
唔代表佢會減少推比其他中意既人睇(藍屍)

所以用你地家中既廢老AC去dislike, report
比起用自己Account 作用應該大好多
因為可以影響埋其他藍屍觀眾(我估)
用佢地AC喪睇黃片比Like都有效

總之要令Youtube知道呢個用戶
對咩片有興趣 對咩冇
lm
有人話dislike未必有用
我都唔肯定 Youtube係冇正式講過佢既運算法係點
不過我搵到呢條片
https://youtu.be/ZXReoz4kBrA

大概係話 Youtube既運算法係會對用户不斷學習
然後推d你會喜歡既片比你

至於Dislike有冇作用
係有既
不過係小部份
唔係最重要因素

最重要既因素係睇片既時間
例如條片你由頭睇到落尾
證明你好Enjoy
咁就佢就會認為你係中意
推更多類似既比你

如果你睇小小就skip左證明你無興趣
咁佢就會減少比你再睇到類似既影片
不斷自我學習

而呢個運算法係Individually既
姐係你唔中意
唔代表佢會減少推比其他中意既人睇(藍屍)

所以用你地家中既廢老AC去dislike, report
比起用自己Account 作用應該大好多
因為可以影響埋其他藍屍觀眾(我估)
用佢地AC喪睇黃片比Like都有效

總之要令Youtube知道呢個用戶
對咩片有興趣 對咩冇
Kol 100真係好難聽
即係自己好渺小咁
1/100
得閒舉報下佢地先
2x啱曬佢係唯一一個channel我會用2x睇因為講嘢真係好慢
呢排真係多左好多扮中立偏藍思想既新youtuber出現

唔計啲冇根據既思想 仲有一大堆殘體字既人係背後留言支持同用偷換概念思想

有個叫 沖生既都好撚怪好撚可疑
藍絲廢老片有無咁多view 呀
背後有支那網軍刷數劇

個沖生係其中一個

8萬訂 3日後就升1x幾萬訂 冇根據內容 係留言係咁叫人分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞