中共對港宣傳戰最新計劃曝光:KOL100

4157 回覆
6875 Like 45 Dislike
雖然唔知點解咁憎大陸
可能由細到大都覺得大陸偷呃拐騙
不過聽完手足你咁講都不無道理既

咁睇黎我地都要拍下政治片
仲有黃果堆(大j,rose ma)同”聲稱黃果堆(屎來母)”都要幫手講下啦
咁多人睇 唔好口口聲聲支持 要你出聲就唔出呀
First aid手足就出去幫手急救 黃店手足就請食飯
你地班youtube到你地要出手就出手啦
入到去d片多數都唔過一百dislike
push
push
Push
push
push
Push
或者咁講,呢d戰術全世界都有,要應付的方法唔係去針對佢地,因為就算你點舉報佢地死一個三個

花時間做針對係無效果同不智,佢地有的係錢不停網上廣告咁你點都打佢唔死

我地有的優勢

1.創意/智慧
2.口傳/organic
3.年青共同語言不離地

我地反為要將所有的資源係我地本身有的優再無限放大

好重要係佢地所謂kol reach都係藍絲,糖水滾糖魚

我地打的,係年青一代,因為係未來甚至現在,年輕人先係左右大局的一群

藍絲係體制內的野,體制內所有都係佢地控制而無視法理

要抗衡暴政必定係靠體制外的力量

佢地都離不開 模仿、滲透、分化、大量copy攻勢,質佢地做唔到就係用量打你

有打Starcraft, 中共就係蟲族一樣,量多人賤,開局一定快而且資源多,所以樓主呢d人釘人係唔會夠佢玩

成個香港黃圈就係神族,高科技手段,所以我的方向唔係同班虫打靚仔交,係同高科技取organic同reach 去connect 年青人+全世界

送中其實出左好多奇襲 係中共無智力去應付,只有用暴力
大家要幫手
Push
push
我覺得呢d要直接搵國會議員 向youtube施壓
之前twitter都ban左無數個propaganda既account
youtube都唔應該存在
push
push
😕

工聯會小花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞