中共對港宣傳戰最新計劃曝光:KOL100

4157 回覆
6875 Like 45 Dislike
汽車推推
TW藍綠兩黨喺新媒體呢方面都花咗好心機,要努力打破同温層
鍵盤戰士除咗人海戰術推高個view,可能要留意youtube推介影片嘅趨勢,然後同黃utuber或者區議員提下水多啲留言同like都可以增加曝光,支持下同路人都好!
我反而覺得無影響佢哋嘅view同like全部買返黎,要抹黑cctvb呢個機械都做唔到
push
雖然like數真係似買返黎,

但高view數好似出現係首頁推介
呢個世界總有搖擺撚同盲毛
原來之前屌醫護罷工果個大樹與木頭係民賤聯既人
第一眼見佢化個眼妝已經覺得柒到嘔
仲要改個channel名叫Y2K
Up
香港人一定要贏
屌 馬明 好失望
唔止要推啊仲要subscribe同睇多啲刷view數啊
我覺得有必要搞返個組織追擊佢地 就好似追擊tbb 一樣
推啊
睇樓主都用緊“打造”呢啲蝗語
睇嚟個計劃都幾成功
diu 中共好撚賤
多謝手足整合左,推爆
呢幾日都見到YouTube 有推薦藍YouTube channel
大家睇黃channel 要like 同留言 YouTube 先會推條片出去
睇到中共大外宣呢次開行turbo, 連中共官員都開埋Twitter accounts 打國際戰線,香港又KOL100 計劃,想佔據主流,係成個中共策劃嘅宣傳戰線,証明香港人嘅國際線係work, 咁應該加碼,唔好比佢停....
1. 國際tweet 要日日做,將中共對香港所作所謂盡快讓世界知道
2. 將本地政府失效,近乎崩盤,公共資源分配不公,警察成police terrorists 凌架法律之上而政府視而不見,讓各國一一知道,香港已經開始失去作為金融中心嘅條件....最大原因係中共已經開始全面接管香港,其他國的投資不會受到保障,應考慮撤資....
3. 新興藍屍KOL 的view 數好大機會做假,揾自己友或有程式催谷,同意力推本地黄色KOL 及搵人搞搞YouTube 線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞