中共對港宣傳戰最新計劃曝光:KOL100

4157 回覆
6875 Like 45 Dislike
竟然敢去美帝youtube 搞事
依班共狗真係去到狗急跳牆先會咁
幫推
文宣戰唔輸得
Pish
好犀利
有咩方法應付?
push
要推
我相信有好多人係都想做但未必知點做
尤其是當你想開始嗰陣又唔知係咪應該標明自己係黃channel 然後擔心會唔會比人以為想趁機撈人氣
咁倒不如約將自己想做或者平時做開嘅野開始左先 跟住再上黎宣傳
而且而家係需要多啲創意同意見黎去發展個黃色channel圈
所以不拘小節先成大事

btw 我本身都有個打機channel 但一直撈唔起都無人睇
我都係因為驚突然轉整一啲關於抗爭嘅片而無特登做 加上整咩好嘅idea一直都浮現唔到出黎
都想睇下有無咩方向大家一齊有得做
推!一齊do!
push
Push
陳淑莊我都好鐘意睇佢上電視講野
唔知佢唔選議員之後會做咩

仲有岑子杰都係好多fans
https://www.facebook.com/shensimon/posts/3049183811782415
堅離地城:沈旭暉國際生活台 Simon's Glos World
53 mins ·
話說真係有plan 搞個YouTube Channel,本來係打算慢慢黎,反正唔靠佢開飯有無urgency,然後就有朋友send 咗呢個 post 比我,睇完真係有啲驚。好啦,就快推出㗎啦。
樓主好勁
我已經sd晒俾啲fd做
多謝樓主整合

Reported!!

對家真係驚,但唔好意思,我地呢邊講ge係事實
同埋全部出自真心冇收$$

所以KOL100係唔會有用!!

奉勸出賣港人ge 中共打手,收手

參考下何妖?佢身敗名裂!連學位都冇埋啦

你地收皮啦
report 所有 channels
balu
男人eeetv

點dislike同report? 好似俾佢封左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞