中共宣傳戰打到黎!連登唔理 大量藍屍KOL突冒起!

3281 回覆
3787 Like 22 Dislike
其實我都唔係識好多,以我所知最主要都係音量,唔好快播,因為呢啲都會被視為品質唔好嘅播放。
另外比like and share係會令影片更加容易出現喺用戶版面。多Nike同埋多share嘅片都可以幫助到抗衡要毛嘅report。

另外可以嘅話幫手睇吓講過

其他嘅嘢就要靠返YouTuber去做,例如佢哋要出多啲片,出密啲,好似觀眾嘅到訪密度都會影響佢嘅熱門程度。所以點解蕭山出片出到咁密
我睇過另外一種講法就話直接唔好覆任何野
就算你幾撚嬲都唔好覆
如果唔係會增加佢個觸及率
我覺得如果真係要駁佢哋嘅話就真係認真駁
唔好留啲冇乜意義就咁笑下佢哋嘅說話

比外國人睇嗰啲就梗係要盡覆等啲睇comment既外國人知咩事
如果成班死本土藍屍嘅話唔理佢哋最好
推l
講起法輪功,其實大紀元嘅片都好啱淺藍睇
多謝巴打整合
有無野可以做 識打少少program
推呀手足
係呀,樓上都有講,千祈唔好係藍嘅Channel嗰度鬧交,要鬧交留返係黃嘅Channel嗰度同五毛嘈。
推!
我都想知
整一段片都幾曬時間,由諗稿到後製
佢係咪一take過就原片upload上youtube
Push
其實我方陣營有一個好大問題,但係一直俾人忽略。就係我哋成日內鬥。youtube kol係咁,連登係咁,甚至你tg都係。
一直以來兄弟爬山嘅思想慢慢變淡咗,開始唔係自己政治光譜就唔支持,甚至互相攻擊。
我有睇5公子條片,我明白兄弟爬山嘅弊端,但係我認為我哋必須要諗下點樣再次團結起來。繼續內鬥就只會自己瓦解自己。
721 831 101 1111 1112 1117 1118
睇佢嘅片係見到佢冇剪接過,有時候佢忽然間呆左係度嘅位都會放埋上去
但某啲資料蒐集佢係會叫一兩個類似助手嘅人幫佢做,其實而家成功嘅YouTuber好少冇Assistant。
please help
係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞