中共宣傳戰打到黎!連登唔理 大量藍屍KOL突冒起!

3281 回覆
3787 Like 22 Dislike
不要回覆他們
會有推post效果
檢舉就算了
厲害厲害
真心佩服他
仲要着住天空藍,有肚腩,藍絲一定會俾佢吸引左入去

我知蕭生有上連登,唔好誤會呀,我支持你㗎
燒山好野,多謝燒山
多撚到呢見到一個檢舉一個
有冇巴打整個tg group
keep住update藍絲kol出片
一出就大家一齊負皮 report
咁樣好有效阻止到佢地上trending同reach到人
五毛都係咁做
姐係咁
如果一陣啲手足聽大家講
可能開個channel,去評論一啲唔同既民生、時事、政治議題
你地會唔會支持,幫下佢地,例如諗條片既議題
捉供一啲意見之類先?
仲有如果真係開始去run個channel,如果人地搞起左
你地唔會怪佢地因為時勢所趨,話人地借機借會上位先?

你知連登架啦,一陣有人去做
又諸多要求,郁啲就屌上天花板
但係又屌鳩人地唔去做

你地起碼比個信心啲人先
唔好喺藍絲Youtube channel鬧交,但如果係黃絲嘅YouTube Channel見到五毛就可以屌下,推下post。
非打手
不過給我大力推爆燒山
Report曬
但好難想像呢D人會有subscriber
所以有時真係覺得藍絲最好一個位就係
就算大家定位係有唔同
但只要方向目的大同小異嘅話
包容性大到不得了

相反黃營
有咩唔啱聽就屌係鬼人地一定係錯自己一定係啱
如果唔同光譜之間有番藍絲嗰種包容性應該好快贏
而家未光復到已經不斷自毀
搞掂左滲透同mon po狗呢個risk先
我都唔明點解連登仔咁鐘意屌劉細良
話佢左膠個班我諗大部分都冇聽佢節目
佢係和理非kol入面數一數二肯定勇武
而且d分析好紮實,仲會為示威者行動解畫
係一個好好動搖淺藍嘅平台
Youtube 回五毛會唔會推高佢個留言?
我一定支持,但亦都相信一定會有人話佢博上位,又會話佢有開盈利,又會問佢點解啲盈利唔會捐返出嚟。
真係好大心理關口,所以自己開Channel係唔需要上連登度講係因為聽咗連登仔意見。
咁又係好蠢
推啊
同意
在黃絲channel的主場之利才吵架
既推post又能怒屌五毛
何樂而不為
Push
推高佢個留言係冇所謂,但你會推高左條片吖嘛。
因為YouTube係唔會分乜嘢留言,總之多人留言就係熱門。
所以鬧交都只可以喺黃嘅Channel鬧交。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞