中共宣傳戰打到黎!連登唔理 大量藍屍KOL突冒起!

3281 回覆
3787 Like 22 Dislike
我上個post已經講過 (未睇睇左先)
西門梓敬點樣係兩個月內View數直迫蕭若元
又同一大班突然冒起既藍屍Youtuber不停拍片開live

西門梓敬做左藍屍KOL View數直迫第一大KOL燒山
https://lih.kg/1875505

但係好多連登仔唔理
有人覺得我做咩幫佢宣傳
係咁拉我個post

我想講
我唔係要幫佢宣傳
係想大家知道有班咁既人搞緊宣傳戰
而且係有組織有系統地去搞

其實文宣呢方面
呢幾個月簡直係龜兔賽跑
我地一開始領先對家拍馬都追唔上

中共亦知道自己大落後
知道我地呢半年d文宣好厲害
所以人地默默係背後做緊好多野 急起直追

相反
我地呢邊好明顯怠慢左
我地會不知不覺圍左爐
忽視晒危機 我地再忽視既話
你唔理佢 大把廢老理佢

佢就會不斷壯大
藍屍文宣隊就會茁壯成長
佢地可以洗到好多人腦
呢條戰線會靜靜地輸

對家出招我地唔可以坐視不理
一定要還擊
望見都要打 一切消滅於萌芽中
佢地係每一日都拍緊大量既片抹黑我地

FB本身個個都玩已經係主要戰場
IG年輕人多 我地有優勢 亦對廢老冇乜用
YouTube係最嚴峻
好多廢老日日睇YouTube 傳黎傳去

中共最新手法係用d年青
有返咁上下學歷,個樣又呃得下人

例如西門梓敬呢類黎洗腦
兩個月內D片有幾百k view數
直迫蕭若元
Subscribe 人數不斷上升
其實仲有大把無腦既人睇同信
佢地係YouTube係大有市場

你試下YouTube search 醫護擺工/香港罷工
最頂全部係對家既片
佢地靜靜雞開左好多Channel
港人講地 今日正言個d已經開晒YouTube Channel
每日都up好多片抹黑
唔login ac去YouTube
會見到勁多藍屍片係首頁

不排除呢個係中共選戰既一部份
呢班突然冒起既藍屍Youtuber
有好多係落選區議員

佢地仲搞左個咩「政壇新秀」扮素人
模式學足論政電台節目
叫人phone-in 仲要真係有on9打上去
佢地宜家不斷草人氣Subscriber
到選舉前全力開動
到時一切都太遲

呢班西門梓敬Subscribe左既就係

應對方法:
最少每人要有YouTube AC
Subscribe, Like & Share
狂谷自己人YouTube 壯大自己隊

例如呢段片都係得個十幾K
人地對家有幾百K
自己人去晒邊?!

https://youtu.be/h7SuI9a6muM

但最主要唔係反擊佢地既抹黑/觀點
因為根據經驗 藍屍係唔會同你講道理/邏輯
咁樣變相仲增加佢地曝光
我地係要主攻

呼籲區議員立法會議員/有影響力人士開設YouTube Channel
除左加強宣傳力量
必要時可反擊對家抹黑

平時既黃Youtuber就算係飲飲食食既Channel
都可以係自己片講下政治
黃店可以播黃片
咁樣可以突破同溫層

重點:
好多方式可以做
所以有必要成立Youtube戰線
要好似追擊TVB咁
每日Report d 有毒片同Channel

呢個戰線同TVB一樣重要 都係宣傳機器
對家已經出盡文宣同假新聞抹黑
唔好比假資訊呃人
刻不容緩
TVB戰線算係非常成功 可以參考

至於如何追擊
YouTube玩法好似比較複雜
唔想比View對家但要Report佢
有人講過係有方法
好似睇幾秒係唔當?

有冇專業人士可以成立Youtube戰線
教大家可以點玩法?

認同請幫推唔該
P牌推唔郁
希望可以長期熱門
都就亡國,真唔明仲使呢d錢仲乜7
推啊
P牌推唔郁
推report
屌你啦
人地已經打到黎
你仲以為人地病緊
放軟手腳
push
pish
佢就亡國我地要重手落井下石
Push
Push
最緊要係自己人拍片開channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞