中共宣傳戰打到黎!連登唔理 大量藍屍KOL突冒起!

3281 回覆
3787 Like 22 Dislike
p推
push
最慘依家大家習慣哂連儂牆存在
行過都好少人睇收視率同之前冇得比

連儂牆都要諗下方法轉型同進化

你睇佢最近嗰集個造型,係咪好似自己屋企坐喺度睇電視嗰個老竇
太藍唔係我地target
正如藍絲kol拍黎都唔係預連登仔睇
堅持咗幾個月 亦深知紅校出身嘅老母不會變
睇嚟都係自己report+逐啲幫佢unsubscribe算
淘寶有得買
推呀
真係勁多叔叔嬸嬸唔識用
開YouTube 見到首頁有咩就睇咩

仔女講咩都唔信
一有片係到講就信十足🤦🏼‍♀️
啲標題同藍絲開果啲差唔多,長撚到
我個方法比較極端
就係睇新聞既時候屌出聲
一路睇一路屌,死黑警,林奠,全黨死清光我都出齊

漸漸屌到而家老豆都怕左我,唔會再撩我講政治
而呢排我都發現佢事實上真係專注返自己興趣,除左武肺少理左時事
不過本身要關係唔差先做到架,唔係小心變淪常慘案
但係經過佢精密計算㗎,會最容易search到。
議員呢個真係work喎!!!
d阿叔阿姨唔識用fb搵議員個page,但一定會識係utube首頁禁排名片黎睇,議員肯拍我地就幫手谷片!!
除咗dislike and report
最重要喺有人搞youtube channel抗衡

重點喺呢度
點樣發揮到最大影響力?
自己得閒上去睇下出晒名黃同藍絲KOL分別

你會發覺黃youtuber好鍾意一嚟就屌柒政府乜乜乜
立場極為鮮明
所以黃絲睇得好開心 但藍絲唔會聽得入耳 港豬又會覺得我地係憤青咁

相反對家一直係用緊軟性推銷方式
以扮中立扮係理性分析事物
盡可能用中性語言去淡化立場
從而無形中洗腦 就好似吸毒吸上癮一樣

大家成日好鍾意屌嘅劉細良 應該就係偏黃陣營中較為識得用呢種方式嘅人 所以唔該大家進步喇 學下人地點樣去promote自己嘅睇法同思想

我冇subscribe 佢
唔知點解主頁suggestion出佢
蕭生好波
劉細良咪就係連登班熱狗最鍾意屌囉
熱狗有啲位中毒程度真係不下於藍屍
好在佢地都係一樣反政府姐
Haters
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞