一人一套兒時懷念既卡通

488 回覆
16 Like 0 Dislike
至叻小人類播過套希臘神話既卡通 有冇人記得

屌 岩岩我開post點陣就想問 我記得好似係黃宗澤唱op

崔健邦唱架 youtube 睇過op
套野麻麻地印象
星之卡比

唔記得咗係喺至叻小人類到播, 定係放學icu到播
喪屍機械獸
仲有一套又係講機械人,個心口有包剪搼架有冇巴打知咩名
Cyber守護星

呢套真係幾好睇
我仲記得個女主角一開始係咁話套衫著到唔似公主

套野麻麻地印象

https://youtu.be/ui5L4mezBpc
宗澤唱架喎
竟然冇人講加旋
屌你老母 比我搵番套甲蟲王者 一定好多巴打睇過但唔記得

套野麻麻地印象

https://youtu.be/ui5L4mezBpc
宗澤唱架喎

咁可能我記錯左 套野幾好睇架
竟然冇人講加旋

上面有啊
有套呢 係插啲動物入隻機械人到 有兩條友操控部機械人 主要既係獅子同獨角獸 叫乜名話

電童

btw 雪沙雪沙旋

插入螺旋獨角獸

屌 呢套真係好撚正 個陣已經有咁高質既動畫
講套冷門既
有無人記得浮游泉大冒險
陰陽大戰記
結界師
日式麵包王

好想結界師做埋佢
有套好似係以貓為主題既動畫 靜係記得乜野貓爪既寶石定卬記
依家仲記得tvb配音把聲
捉鬼天狗幫 有無巴打記得先

遊戲王
atv由小學五年班播到中學畢業先播完第一輯結局,期間經常重播前面果d
遊戲王
atv由小學五年班播到中學畢業先播完第一輯結局,期間經常重播前面果d

遊戲 你中計啦

啊!!我記得啦 希臘封神榜

呢套好正學倒好多希臘神話,又演繹得好有趣

係 細個準時番屋開電視

原來叫貓狗寵物街
洛克人 小學果陣仲發夢同佢去劈友

exe好睇 獸化

我而家正係記得佢成日插入插入咁

插入 洛克人EX

係 細個準時番屋開電視

仲有套星球流浪記都正
不過細個嫌太悶

原來叫貓狗寵物街

仲記得隻貓叫波子

有冇人記得依套彈珠人
有冇巴打幫我揾套動畫出黎
我之前係wiki google曬咁多年亞視播過咩都揾唔到
應該係唔多出名嘅動畫
冇記錯係本港台播 一係就佢個英文頻道 但我記得係有廣東話配音 一定唔係tvb
個年份好模糊 應該97到02年到
套嘢個主角有咩特徵我唔記得咗
但我記得個主角係要用卡召喚隻嘢出黎
個主角有幾張卡可以召喚
冇記錯啲嘢全部係人型
記得其中一隻係有紅色盔甲 類似火係
而啲嘢殺死啲嘢之後 啲嘢會變成張卡
而啲嘢識得講人話
個結局冇記錯係隻紅色人型嘢為個主角犧牲咗

係記得咁多 唔該曬各位巴打們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞