一人一套兒時懷念既卡通

488 回覆
16 Like 0 Dislike
我記得有套係煮野食 係咪叫炒飯王 唔撚記得

中華一番

唔係呢套 個主角係碟炒飯黎 啲角色都係野食黎

功夫小食神?

係啊

中華一番

功夫小食神?

係啊

有冇人記得一套外國嘅卡通片,tvb播過
有2男一女,細路仔嚟
有時要入去網路世界打怪保護一個網路世界入面嘅女仔
而個個女仔係類似終端咁,唔可以出去人類世界但係記得就結局個陣佢走出去人類世界,最尾好似死左,成個網路世界變黑
而個3個負責保護嘅就有唔同工具,最記得有個係用啡色嘅單輪電單車

哇 屌 呢套野 你唔講真係唔撚記得 我之前好撚鐘意睇

巴打好西利 咁都記得

哇,正呀 終於搵翻了 多謝巴打

唔好啊!阿烈達
再見喇, 傑理明

智net奇兵無得頂
係當時極少數唔係日本製嘅卡通
畫風勁唔同 劇情又正 會睇到好緊張
不過後來發現亞烈達每次都唔會死就再驚
無睇到結局
魔法小神童加旋
棋靈王
陰陽大戰記
彩雲國物語

頭三可以話係神作
仲記得陰陽大戰記 細個果陣會係電視面前扮佢Fing果部機

離 震 離 兌
白虎虎源太,現身

有畫面

白虎嫩穴
時空冒時記 我成日問我啲fd 佢地都話無睇過
你地有無睇過 薛凱琪唱果首op好撚好聽

無記錯個大佬係黑色既,然後個名好撚型
有2男一女,細路仔嚟
而個個女仔係類似終端咁,唔可以出去人類世界但係記得就結局個陣佢走出去人類世界,最尾好似死左,成個網路世界變黑
而個3個負責保護嘅就有唔同工具,最記得有個係用啡色嘅單輪電單車

巴打好西利 咁都記得

唔好啊!阿烈達
再見喇, 傑理明

智net奇兵無得頂
無睇到結局

有無link重睇

無記錯個大佬係黑色既,然後個名好撚型

係啊 明明呢套野就好撚好睇

巴打好西利 咁都記得

唔好啊!阿烈達
再見喇, 傑理明

智net奇兵無得頂
無睇到結局

有無link重睇

Youtube有粵語配音
作為男仔黎講 我覺得光之美少女其實幾好睇 不過係Twins果個版
仲有哈姆太郎
飛天少女豬事丁
至叻小人類播過套希臘神話既卡通 有冇人記得
應該最少有15年歷史
小學好鐘意睇,宜家仲keep起晒d火車

哇,完全諗唔起有套咁嘅野,一見就記得番曬

屌 我都係

買左架火車
有無人有睇
校園嬌娃

校園神兵
究竟冇人記得滴骰孖妹
眼部火焰砲!

點少得我地既小飛俠啊

屌 岩岩我開post點陣就想問 我記得好似係黃宗澤唱op

中華一番

功夫小x神
百變小櫻 魔法神奇誰可阻 擋
星之卡比
有套係d恐龍骨可以變人形隻抽,有冇人記得咩名
比利卡比利啦啦普普利啦比比露多

啊!!我記得啦 希臘封神榜
有2男一女,細路仔嚟

至net奇兵

啊!!我記得啦 希臘封神榜

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞