一人一套兒時懷念既卡通

488 回覆
16 Like 0 Dislike
超星神
龍王傳說
仲有好多

屌龍王傳說個名好熟
小雙俠
bb保你大
少女17減11
草莓100%
細個係有線長大
龍珠(菲利 斯路篇)
幽游白書
入樽
一定要睇配音版
我記得亞視果陣仲有播one piece 不過係播夠幾十隻就由第一隻開始播過 係因為亞視播先成為one piece 迷
仲有就係一休和尚 同埋一套好似叫孤星淚既卡講
講一個逃犯收養左個女仔

神風怪盗貞德
我記得亞視果陣仲有播one piece 不過係播夠幾十隻就由第一隻開始播過 係因為亞視播先成為one piece 迷
仲有就係一休和尚 同埋一套好似叫孤星淚既卡通
講一個逃犯收養左個女仔
結界師
細路5人組
(嗰陣成日ff好似班主角咁對付大人)
講一個逃犯收養左個女仔

加埋索斯機械獸
喪屍機械獸
仲有一套又係講機械人,個心口有包剪搼有冇巴打知咩名

係唔係機甲露寶呀
講一個逃犯收養左個女仔

加埋索斯機械獸

爆鬥宣言
網球王子
熱斗小馬
種村有菜啲作品唔錯
至叻小人類播過套希臘神話既卡通 有冇人記得

屌 岩岩我開post點陣就想問 我記得好似係黃宗澤唱op

崔健邦唱架 youtube 睇過op
套野麻麻地印象

https://youtu.be/ui5L4mezBpc
宗澤唱架喎

邦唱嘅嗰套叫銀河五虎將 有句係:「五虎將有道理」

呢套我搵咗好耐都無粵配(甚至中字

另外各巴絲有無印象一套卡通 班主角戴眼罩同手套去操縱虛擬世界嘅機械人 我記得主角係紅色機 有個配角係綠色

仲會有個人俾裝備佢地 例如飛行器 槍
超魔神英雄傳
講一個逃犯收養左個女仔

加埋索斯機械獸

爆鬥宣言
網球王子

仲有套講賽車既 個主角有一次馬拉松式比賽 因資金不足 架小型賽車左轉有問題 要將個身壓向左邊先轉到灣 個比賽獎品好似係一個引擎 有冇人記得套野叫咩名
翼之奇幻旅程

其實有冇人睇過?
我身邊全部人都話冇睇過

齊漫畫
真假狼 真假櫻 法伊2兄弟
機甲露寶
徽章戰士
超級小黑咪
唱k小魚鮮
小魔女do re mi
機甲露寶

https://youtu.be/9zn-bhY_dY0
有冇人有睇
亂馬1/2

連登冇人睇亂馬?

超鍾意

桃幻鄉劇場版真係好正

最鍾意良牙同珊璞
動物橫丁
keroro
捉鬼天狗幫 有無巴打記得先

呢套野 腐向 hehe
孤星淚
仲有套類似嘅係
面具唔知咩 講舞台劇 類似歌星魅影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞