一人一套兒時懷念既卡通

488 回覆
16 Like 0 Dislike
女棒甲子園
記得有套野係講中文字嘅 類似正字特警啲fd咁
On9得黎又幾過癮 嗰陣成日睇
有無巴打記得叫咩名?

屌我搵到喇 套野叫太極千字文 有無巴打睇過?
有無巴打記得叫咩名?

有睇過 但唔係兒時啦喎
有冇人睇過飛天少女豬事丁?

有無人識teen titans
有無巴打記得叫咩名?

有睇過 但唔係兒時啦喎

講起卡通突然諗起呢套野
https://youtu.be/2KUq0mze8IQ
係咪無人識

好熟呀!我以前一定有睇過!
令我諗起仲有一套同呢套差唔多
叫 冒險少女娜汀亞 都係我細個時唔知點解好鍾意睇

仲有 超時空金牌小女將、魔法小美穗 都係以前細個覺得好好睇

高汁
https://youtu.be/2KUq0mze8IQ
係咪無人識

好熟呀!我以前一定有睇過!
令我諗起仲有一套同呢套差唔多
叫 冒險少女娜汀亞 都係我細個時唔知點解好鍾意睇

仲有 超時空金牌小女將、魔法小美穗 都係以前細個覺得好好睇

高汁

有無巴打記得叫咩名?

有睇過 但唔係兒時啦喎

講起卡通突然諗起呢套野

呢套幾好睇,雖然嗰陣時已經唔係兒時但係都成日同朋友討論
有無人有睇
校園嬌娃

校園神兵

屋企有now, Disney channel 有睇過?

校園神兵好睇啲 講超自然嘅野
有無巴打記得叫咩名?

有睇過 但唔係兒時啦喎

講起卡通突然諗起呢套野

巴打識貨
有無巴打記得叫咩名?

有睇過 但唔係兒時啦喎

講起卡通突然諗起呢套野

巴打識貨

虎族同龍族 個陣唔係日日追到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞