[航空]連登飛機膠討論區54

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
點解我印象中未重組之前已經有117/118呢pair嘅存在
同埋有一段時間係真係得返127/128 呢pair 1 daily
佢飛KHH段片話個ISM有媽媽感覺
個ISM一定好傷心食唔到小弟弟
處女停飛
謹代表我國無敵組合歡迎大家坐
岩岩新年去台灣最主要係為左CX A350 (同得TPE機票買得落手)
1月頭快閃名古屋大半因為白川鄉落雪, 細半因為NGO有A350
上年12月去北海道揀係東京轉機完全係為左CX A350
上年10月想趁重陽節long weekend去個短trip, 最後揀李加坡某程度係因為來回都有CX A350 (同機票平過日本好多)
仲有上年8月去日本8日係為左遊JR Green Car河, 因為有JR Pass, 飛邊度都冇所謂, 所以揀左去回程都有A350既KIX
https://www.routesonline.com/news/38/airlineroute/289363/korean-air-outlines-airbus-a220-seoul-incheon-network-in-s20/
Seoul Incheon – Hong Kong eff 29MAR20 KE611/612, replacing previously filed 737-900ER
KE611 ICN2115 – 0005+1HKG 223 x47
KE611 ICN2135 – 0020+1HKG 223 47

KE612 HKG0120 – 0600ICN 223 D
岩岩想post係咪香港第一次有A220既regular flight
想試撘喎 A220好靚仔
冇記錯嘅話而家east asia有223嘅得泡菜嘅公司
當然佢架223嚟香港嘅話都會係第一次
香港啲ground 會唔會唔識舞架機
過埋下星期YVR LAX死曬, B-Broken係咪可以全線收皮
日本仔戴返口罩先講
QF已轉資源轉投日本市場,大玩悉尼-東京以外航線
VA遲了
日本人到今日d防疫意識仲好差
大爆發不是夢
SYD CTS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞