[航空]連登飛機膠討論區54

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我上個post已經回應咗呢兩單嘢根本係Hogg一開頭處理方法有問題

好似你呢d CX hater覺得靠黃色經濟圈可以撐得起咁大間airline實在超越天真, 難聽講句直頭係弱智
exactly
35J同35G咁正唔坐佢坐邊間

如果奶共就要杯葛咁我應該第一件事辭職先
何況CX係被迫奶共
CX hater 黎黎去去都係嗰兩三個論點

1. CX 唔奶共都得, 靠黃色經濟圈一樣撐得住, 最多咪條航線兜遠D
講得出呢句應該都係智障, 當航空公司係茶餐廳, 呢個post絕大部份人應該唔會咁低水準

2. CX 唔奶共都唔怕, 中共郁佢既話歐美一定會出手反制中共
又係智障先講得出, 中共對人民做咁多衰野都冇咩後果, 點解有人覺得歐美會因為一間香港上市公司比中共搞到做唔到生意而對中共出手...仲唔即刻搵自己flag carrier搶生意?

3. CX 被迫奶共我都明, 點叫人篤灰太過份囉 blah blah blah
As mentioned above, 初頭未搞大件事時你要奶係好簡單, 出下聲明登下廣告就得; 但當CX已經被小粉紅同官媒label成暴徒大本營, 比689日日狙擊時, 唔係仲覺得出黎9 up兩句就有用呀? 共慘黨咁易比人呃到? 呢班人又係too simple sometimes naive
好似你咁正常對答
其實撐唔撐 搭唔搭真係無咩所謂

相反睇下個條柒頭潘
語無倫次
弱智仔中二病
你睇佢其他post幾撚多人屌柒佢就知啦
好心就返佢老母個臭閪到聞國泰350啲機油臭味啦
呢到興笑尻坐CX既人
反而坐HX無問題
問左你兩個月
兩間有咩分別
你答到未啊?
1 真係笑撚左
講咩唔飛大陸領空好似BR咁

大佬人地上市公司黎,要同股民交代
搵少左錢入你班傻西數咩
譚仔號有無份呢隻新飛法?
由於營運因素,全部改曬坐UO
潘小朋友會唔會因為咁崩潰
你啲咁嘅CX Lover咪仲弱智,以為靠自己啲miles就撐得住間公司,真係可笑
的確個個不停開CX AE elite , mpc green ,淨坐UO入pp lounge
搞到set quota
如果出自譚仔把口稱以mile 助養CX,唔完美但可以接受
我搭EK NH SU 小SQ econ先去難民營渣
無撚人要你對比呀
中文攞開U?
宜家係唔撚gur 你條友要踩人捧篤航
問你點解好 淨係識答 CX + 350 無敵組合
問黎問去三篤屁
無人想知呀 更加唔好force 人地去鍾意篤航
每人喜好唔同 宜家係屌鳩你點解要迫人呀柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞