F1 2020 季前討論區

1001 回覆
5 Like 65 Dislike
pink Mercedes testing1/2都唔錯
故事教訓: 要抄就抄足全套
威廉士真係慘,學老豆力量照抄Benz咪算,好過堅持自主研發
你哋有嘅係歷史
死都唔會做賓士B team
人哋*
姐係點? 黑科技嘅一種?唔會被人ban 咩?
個軚盤唔係可以教既咩
同埋有限度咁郁小小
見到啦
你都睇得幾細緻
Ted改左呢下個名做 Trombone
我睇咗十幾次都睇唔到邊到有分別
Cyril confirm話會繼續
Chassis方面, Pat Fry 入黎無耐所以今年架車sidepod/ suspension 嘅design佢冇點參與, 主力focus 2021 reg
Engine 方面, 2019已經有進步 reliability比起2018更好 straight line speed 其實同 Honda差唔多 (睇上年Canada P6,7, Monza有P4,5 就知)
Aero 方面, 今年期待 瘦front wing 其他冇大轉變
你集中睇個steering whee拉出同拉入個刻,對頭碌個位係唔同左
睇左頭軚 會縮左入去
屌奶星揸飛機咁
我淨係睇到條左前軚 向右邊旭左一下
我諗會比人篤
Fb有第二條片
係話咸爺過完灣再教
每過一隻灣都教既話 好正喎 唔會怕高中低速灣
想問下實際有咩影響
利申: 淨係o係賽車game較過
feel唔到分別
呢個設計有咩好處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞