踢爆武漢真實死亡人數的方斌已遭中共綁架

316 回覆
1164 Like 8 Dislike
佢一定係講愛国,但絕對唔係講愛党嗰堆人。
佢係嗰堆愛国不愛党,覺得中国比中共統治咗好耐,共產主義同中華文化糾纏混雜變得難以分割,要被逼接受嗰種。
大膽假設,小心求證
https://www.youtube.com/channel/UCujCodhh-1SW9ltjJP9HoZQ/videos
同一條片,華夏之聲係4個鐘頭前發佈,另外有更多既方斌片
陳秋實係3個鐘頭發佈,即係陳秋實唔係第一個發佈者。
而樓主第一首片個Channel都搵到同一條片,係2個鐘頭發佈。

所以發佈順序暫時為華夏之聲>陳秋實>RHj MKwn

(0238)
佢如果係大外宣會搵唔到攞到片嘅理由?
會唔會太天真
child登就係child登
其實諗下全中國有幾多個政治系kol 同vblog
唔洗全數推翻佢
記得唔好比佢d 潛台詞影響到你思考就得
Z
老共一直講緊武漢情況良好,有足夠醫療乜乜物物,條片流出黎,咁大陸人比知政府講大話,要自救,到時實有人真係"我連死都不怕怕你共產黨?!", 你d理據根本冇法自圓其說。
唔係唔上TWITTER 啊?
可惜冇人可以做到D咩
唔該放返人啦 咁樣唔實報 啲醫生同政府好難去計算病毒嘅傳染力同殺傷力 攪到市民唔係再諗恐唔恐慌 因為有的都知無得走 而係令佢哋鬆懈咗個人衛生 求求其其到時仲大鑊 蓋得到一邊第二邊又爆驚人數字 就係以為唔強鬆懈咗又唔去帶口罩 令到隻肺炎病毒爆得起
希望義士無事
佢最後個句: 我有法律保護
到而家都唔明,中国係無法治既國家
陳秋實係中共六宣最強暗黑兵法黎
文宣
仆街中共
見到入武漢曾經proud of
而家炒車知錯了
Push
死而無名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞