踢爆武漢真實死亡人數的方斌已遭中共綁架

316 回覆
1164 Like 8 Dislike
我都想知兒登究竟有幾多人仲識鮑彤係邊個

係唔係呢到全部都係90 00後 反中反到根本唔會了解下64成段歷史同裡面參與過嘅人物

如果陳秋實係鮑彤個邊背後勢力嘅人 而佢又係咁嘅情形下仲得到共產黨默許 咁合理相信而家中共各派嘅權鬥好激烈 btw其實無一刻停過特別由維尼上台之後更加腥風血雨 枱面枱底軍政各方面都鬥到七彩
香港唔封關 到香港人發病,都會用同一招對付香港人
沒事兒 還有黨嘛
因為d 弱智冇乜分析力既野會睇完d 片覺得武漢情況好好, 所以又會懶醒係話維穩
又話九淺一深又話中共大陰謀
https://www.youtube.com/watch?v=VksIK--COkY

被控制之前剛剛好上傳視頻;
現在這個視頻是報平安
總之連登神探一句講哂, 佢係維穩唔駛俾證據

佢拍到醫院冇人踩人, 冇暴亂咁既樣 = 維穩
(武漢醫院依家一定要24 小時逼爆人先得)

證實有三條咸魚,但講話唔一定係死於肺炎 = 維穩
(講三條咸魚係因為佢冇得兜, 話唔係死於肺炎講多左啦, 想洗白啊? 武漢有咸魚一定係死於肺炎嫁啦, 同我講唔一定?)

佢冇俾人拉 = 維穩
(俾人封殺又點, 冇律師牌又點, 總之未俾人抄家佢就一定係鬼, 李旺陽初頭搞民運未俾人搞果陣都係鬼)

中共好陰濕好撚醒,用呢d 計謀, 但係我地連登神探仲西利, 基本上一眼睇穿左佢係鬼, 唔係法庭唔駛講證據。
香港基本上依家都好多鬼, 你問下獨派d 人點解仲未俾人洗頭艇帶返去,明明中共要帶你返去被失蹤好易, 但佢地一定答你唔到點解未俾人拉,結論就係中共一定有俾任務佢地。

建國後我動議搵連登神探捉哂d 鬼出黎
屌佢老母中共!

咁搞法全中國都會大爆發,根本已經全國大爆發緊
中国死多d人好啊
人民日報仲幫手宣傳有肺炎添
示範 等你唔敢亂影放上網
要睇就睇呢啲
陳秋實啲非事實
秋實依然冇事
支那冇一個可信
CHO班垃圾仲話好透明 最好傳到去佢地自己度
大外宣
有好多人喺屋企病死,喺醫院無登記病死,都唔計
唔明佢被人拉咗仲點upload
屌佢老母臭屄
恐怖
翻牆直播
別國內政關香港人撚事咩,日日提呢d大陸人係手足,死都要拉上關係,又唔見你地咁關心醫護同前線手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞