踢爆武漢真實死亡人數的方斌已遭中共綁架

316 回覆
1164 Like 8 Dislike
人地後台咁硬
唔表面反中 點埋你堆啊 懵撚 唔同佢拍片支持共產黨會吸引到你睇?蠢過藍絲
有可能O既,不過我唔覺得老共可以控制到個思潮,個思想一解放,老共會死得更快,猶其係資訊快達年代。
on9, 依然睇完更反中丫。
所以點解陳秋實到呢刻重有命講呢d野你就知道佢冇可能係普通人
大家睇下HK01點SPIN西灣河開槍事件就明
中共的精銳文宣組一定平時屌到中共開花去滲透刷定CREDIT, 吸引一堆政治追星族

關鍵時間就開機
放長雙眼,有O既係時間
等佢露出馬腳~ 佢D片係幾好睇。
我地喺牆外咪覺得佢係大外宣
但係牆內嘅人如果聽佢講野根本係好撚震撼
對一步一步啟迪民智好有作用
佢嘅target audience唔係我地
係俾中共洗開腦嘅人

正如我地同老人/藍絲講野都要用下佢地角度諗野
慢慢引導佢知道政府有幾衰
唔會一下就叫佢支持香港獨立
可怕的 網絡實名制...
Push
呢d叫controlled opposition
其中一個目的係引哂d反派出黎join佢
我懷疑方斌就係比佢篤灰
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟
陳秋實敢唔敢講?
國際對中共 殘害東突 中國人 香港人 呢d 罪證都未夠?

賄賂國際機關
it's from his channel
狗共法官一講監控手環我已經開POST講淫賤穴蛾下一步係用狗圈對付遊行人士

下下要等對家出刀隊死人先有反應就死得
一齊 Backup
(不安) 武漢防疫人員 荷槍實彈 手持長槍 準備血腥屠城
https://lih.kg/ePyOgT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞