踢爆武漢真實死亡人數的方斌已遭中共綁架

316 回覆
1164 Like 8 Dislike
呢條片嘅聲線好似同之前果兩條唔同
提醒大家, 監警會主席梁定邦資深大律師係支持警察不用出示編號
令一堆示威者遭私刑,強姦
會搵幾個有病既病人,擺係同一監倉
點解新屋嶺/831死者/遭強姦者的家人無出現應該係香港警魔用同一手法封口
淫賤穴蛾的監控手環好可能一早已經用緊監控呢班苦主

武漢滅城唔係壞事,就算香港攬炒埋都無所謂
大家諗下三萬警魔幾多人有份強姦,私刑,殺人

黑警性侵犯女性搵目標係有pattern,故意強姦弱勢者
https://lihkg.com/thread/1829469/page/1
咁都放返出黎冇消失
連登神探可唔可以分析下, 佢應該係小鬧大幫忙同陳秋實聯合維穩
陳秋實內裏係咩人我哋唔夠資料知道,至少知道近日中國人民法院出聲保所謂「造謠者」(雖然都可能只係中共派系鬥爭)

我哋睇佢嘅片可以作中國內地情況作參考,而唔需要全信或造神

只要越多內地人真心明白維權嘅重要,我哋至少可以面對少啲敵人
一早已經係你都唔會知
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底
已核實方斌先生現已安全
所以話有拍片真係好撚緊要
如果佢冇upload到公安上門條片
佢今日應該被自殺咗啦
Up
琴日佢仲有出片wo
而家真係少左好多武漢片
可能好多都被中毒
希望好人可以平安無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞