[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (18) 鼠年希望大家齊齊整整 平平安安

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
之後要以開哂星圖為主,同埋可以順手解系列任務
岩,同埋建議你可以打下金星boss刷rhino,對新手係非常實用
acceltra個定位黎講
掃場用就是旦啦
1.去codex接主線
2.逐個junction睇個開放要求係咩,盡量解齊開新星球
3.每個星球上面既node(任務),打得贏盡量打
4.勤力d加朋友,鳩加都得,未開齊星圖可以留心搵下d長玩朋友夾squad刷關開圖
5.搵齊藍圖clan入,搵方法齊料合左rhino/wukong先
6.得閒刷下survival/defense 盡量刷到15-20wave先走,可以拎核桃,mod,甲同武器經驗值
新玩有動力就開圖開到入ceres/void先
所有1-2星紫卡都唔值得用白金買
尤其是呢d熱門掃場主武基本上唔需要紫卡
抽到張kesheg紫卡
dispo有4
值唔值得投資落去?
了解下先
三套戰甲簡咗邊套?
其實ok把嘢..係衰外型
全部riven都應該自己刷返嚟自己開自己洗 (等俾人鞭屍)
你果邊單機驚就唔同講法啦
神mod
ps4 ser都有人交收既
應該
諗起係d煩膠肥閪用
整個人都不好了

抽到plague keewar紫
但係冇刷上轉plague star
riven乜嘢platform都係有價冇市
4種plague攞晒就冇再打過
攞曬就緊係刷forma啦
仲有差唔多200粒
acceltra
砌哂暴擊基擊同暴擊proc切割
最尾2張元素到底純元素定status chance元素好?

明明咁低staus chance。

想問下純元素vs status chance元素2個既優劣
點揀
懶得去諗就viral slash
sc就無論點低都好
點都係有好過冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞