[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (18) 鼠年希望大家齊齊整整 平平安安

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
同kuva弓有段距離

利申未用過shedu
bramma嗰種係太屈機等nerf
多數會俾de改爆炸範圍同拉弓速度

shedu射落去有爆炸aoe效果但係唔會炸到自己
當然d傷害數字就唔好同bramma比
玩bramma用肥婆
成隻驚得佢一個真免死
Wukong如果一次食兩段傷有機會直接死
得肥婆食幾多段都係鎖血
打kuva lich lv5 bramma用inaros都要投降
因為adaptation食唔到混合屬性...3箭就俾佢ko

shedu過癮在唔駛執子彈
1秒間隔回1發咁射火箭
幫自己隻船落降頭咁毒
主子: 架船已經被徵用奴才快下跪
嬲撚到仆街, 開GAME收到封信話我有可疑交易, 然後收撚晒我D白金, 我依加得返10白金
但我賣比人果D唔計細嘅, 果筆最大都係得500
最撚搞笑係我之前課左1000白金, 但佢依加係全部收撚晒, 嬲到仆街 寫左1中1英去客服度屌
ON99999
賣俾你嗰個用假白金都會計㗎
但我重有900幾白金, 我當果500係黑金比佢扣撚晒, 咁都重有400幾係度下話
pc就係咁撚煩
你平時係邊度交易?賣最安全去warframe market,其次去english lang ser賣,繁中同簡中太多黑白金
咪GAME入面個交易頻果度賣
有冇巴打SD過信比客服? SD完信大約幾耐先覆?
應該幾日掛
之前唔小心極化走左個umbra極性叫佢幫我改返
Btw依家開始有啲驚了收左黑金都唔知點算
兩三日
通常依d會收返d白金,但俾返件貨你
Until you play with a bad host and the delay gets you killed
開頭我都俾嗰2個留言笑死
跟住睇落去先係重點
想問問赤毒武個%係點升
2把kuva weapon合
要同一把武, 同一個屬嗎?
終於刷到把弓,用唔慣自爆武,用lee個方法係ok喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞