[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (18) 鼠年希望大家齊齊整整 平平安安

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
你打隻幼體拎其他
打隻lich先用貓甲
一鞭一格血
好想要張裂箭分飛
呢張好易啫
換咗返嚟玩過陣
但係弓女實在行得太慢
依家轉換唔到
忘記上面...原來係第2張嚟
好似要等奸商換
把弓搞到我有返動力打lich
冇紫唔想玩
利申岩岩打左把
前日好似見到價位仲喺800附近起跳
其實比起紫
張裂箭緊要D
riven只會令把嘢更加離地
Thank you for contacting us. We're sorry to hear that you received this notification. Please note that this was sent to your account in error, and we regret any confusion it might have caused you. We are reviewing our procedures to ensure this does not happen again.

把新弓錯撚哂
唔洗紫卡都勁過哂依家所有主武
上張獵人戰備一箭十次切割, 仲要因為本身大力切得痛
Range Nidus solo菁聖incoming

early April fools day
正常分析: 未nerf前好快享受
我諗冇紫爆關節輕輕鬆鬆
想知推晒fire rate會點
Fire rate唔洗推,佢拉弓好快
但一定要推projectile speed

我依支野得23%毒
都5箭清哂8隻135lv 墮落卓越者
唔加血個d卓越者兩箭就死
真係等nerf呢把嘢
剛入坑PC版,除左升段位,打通地圖,日日login等白金-75%外,新手仲有咩野要搞?

ID: Johnniewater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞