[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (18) 鼠年希望大家齊齊整整 平平安安

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我極度懷疑DE係知道我場場都自殺賭2倍所以改走咗自殺
你就係兇手
u are not alone
悟空自殺世界第一
岩岩回坑
想問下第一件事做乜好?
印象中係岩岩出open world,我懶得farm就棄左
我上網睇片又有好似打人farm佢既武器
E+好多新野點入手?

把telos xxx crtl+e 配maiming strike 勁爽
nerf左勁唔開心
你想玩落去點都要打open world
真係點都唔想打就繼續打主線
跟住就刷kuva lich+上宇宙打下飛機
我決定farm住prime甲先
想問下 下一個入prime vault(絕版)既甲係邊d?
同埋點check?
我睇Warframe wiki唔見有講
thx
下一輪prime vault未公佈
vault唔係最舊果幾套入?
見人估limbo p eq p走
刷cetus wisp用咩甲好
通常就係...不過費事亂估俾人插咁解
i am speed
wisp揾隻硬少少既就可以唔理中間點班怪
DE神級預言
1年半的等待
75%off

FKing finally
留名!!!!!
有咩買
打突擊拎mk-1同未升
完全新手表示其實前期係咪都係係咁開圖先 而家玩第二日打到火星
yes
開圖=主線>其他所有野
有冇話要開到邊啲位先要開始打啲藍圖或者武器 raid果啲
終於開到隻rjj
推圖推到就開到void/ceres先
武器睇手上材料有咩同急唔急拎黎開圖/升MR用
個人建議得閒做下syndicate mission
G族聲望有專for hek既mod用
夾埋可以升/執住把hek刷關/推圖用住先

升武器lv/刷錢可以入void/ceres防守
void有argon crystal跌
ceres就有orokin cell同錢

到咁上下MR就搵人帶/自己刷天王星UR拎acceltra
抄下人build, 應該夠鳩刷100lv內關
同埋可以搵個氏族(齊藍圖)入住先
合wukong
夾埋excal應該夠對應星圖上面好多關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞