沈陣營第三百零五期 - our Shum is extraordinary

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我覺得又無咩所謂嘅
作為無能力決策嘅人我地咪見招拆招
香港真係炒粉的話咪當lucky draw
每次留低嘅人一定有福
林鄭話醫管局向非符合資格人士收費 你有你收費 醫好咗就佢有佢走數
要照顧支鬼感受唔係咩
咁個目標咪好清楚囉,希望冇人火燒鐵路,犯法架
搵人跳軌囉 冇犯法
同反送中一樣,搞左幾個月先不情願正式撤回
日本確認有本地患者
但佢並冇去過支共紀錄
換言之嗰邊都開始黎料
唔駛去深圳灣放
佢一開波就話左你地先都知佢係唔服
被破壞就放棄
https://www.change.org/p/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%94%BF%E5%BA%9C-%E6%B0%91%E9%96%93%E4%BA%BA%E6%AC%8A%E9%99%A3%E7%B7%9A-%E6%B0%91%E4%B8%BB%E6%B4%BE%E7%AB%8B%E6%B3%95%E6%9C%83%E8%AD%B0%E5%93%A1%E4%BF%83%E8%AB%8B%E6%94%BF%E5%BA%9C%E6%94%B6%E7%B7%8A%E5%85%A5%E5%A2%83%E6%94%BF%E7%AD%96?recruiter=905399870&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&fbclid=IwAR3akaI1iOXqOEkDkUG-ZVJZmnh_rVUUFSeZrChA3MgH5M10AykHLfcgHOM
民間人權陣線、民主派立法會議員促請政府收緊入境政策!
【全港聯署 全民抗疫】
民間人權陣線、民主派立法會議員、民主派區議會正副主席發起聯署,促請政府收緊入境政策!昨晚(27日)中大醫學院已發出聲明,促請香港政府進一步收緊入境政策,以減低跨境傳播風險。民陣希望香港市民進一步參與是次聯署,要求香港封關、加強強制檢疫以及醫學監察,守護香港,全民抗疫!
柒婆喺淡友嘅朋友
補充埋梳士

加藤勝信厚労相は28日、国内で新たに2例の新型コロナウイルス感染者が確認されたことを明らかにした。1人は中国の滞在歴がないバスの運転手で1月に2回武漢市からのツアー客を乗せた。

厚勞省確認28號有兩單確診
一單係冇去過支共紀錄
感染者係觀光巴士司機
一個月車兩轉武漢黎嘅遊覽
確認左係奈良市發生
擴散晒啦,日日都一車車。
係咪冇船去馬交
支持封關先 去撚咗日本嗰啲人唔俾入境

張圖有各個出入口數據
封嗰啲每日流量得勁少人關口
假封關
到喱一刻仲玩語言偽術
賤畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞