沈陣營第三百零五期 - our Shum is extraordinary

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
無發燒,今朝有量,仲要係急步返去都無37度
唔係就可以比人趕走
支那狗必需死

再多2個
日本幾時肯限制大陸人入境
而家都肯定唔止呢個數啦, 你話40萬人我都信
根本已經冧撚哂檔, 屍都冇人執
根本好多都冇count,冇做測試確診死既全部唔當
我再講一次, 真係唔好再做好人, 入一大堆口罩返黎半賣半送咁俾班香港仆街
確保供應係政府責任黎, 班藍絲投民建聯呀嘛, 去問民建聯攞, 問政府攞
即使入貨, 自己收埋圍內朋友分撚左佢算, 實分得哂, 真係咪撚益班港豬, 屌佢老母
再唔係既, 三百蚊盒, 扣除成本捐撚哂去支援抗爭, 咁就肯定冇藍絲會買

唔係迫撚到班仆街藍絲走投無路掉轉槍頭, 呢個政府係唔撚會冧檔
武漢好似空氣有毒咁
周圍都係病毒
去親就中招
支那愈衰香港愈好
等下啦,收成初期黎,話唔定依家無哂人保養某d野呢
師兄點都要拎 goggle 呀
三百蚊盒, 扣除成本捐撚哂去支援抗爭
支持 黎緊收琴貨會咁做
尋日去旺角見到有人攞成gip抗爭衫出黎賣
理都冇人理
https://parliamentlive.tv/Event/Index/eaec7d44-5e95-4bba-a751-9620502bcd1e

Benedict Rogers

At 11am today the House of Commons will debate "Rights of British overseas passport holders in Hong Kong"

It is time to right the wrong & provide fuller protections & right of abode to #BNOisBritish holders
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞