IT討論區(74)無啦啦要開POST

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
最弊係公司請人又請唔返識晒咁多野嘅人
Exac7ly
真係冇咩..平時只會做下normal support..create terminate accout..o365只係去到好basic level..另外有掂過pos..cctv..有玩過hotel system..有跟過下大樓project..

遲嗰公司會上erp..但唔知有無得參與下
請唔返事小,人走咗其他同事要幫手跟事大

唔關你事嘅野唔會因為冇B&W而關你事

成個core team一齊走
有冇寫花個file
有冇大佬知點將pdf轉text file
python
我地IT狗贏到好盡,又唔係電腦病毒,根本肺炎入侵唔到電子世界,直情WFH都gel行頭啦
你見武肺之後QQ係咁升就知啦
人對遊戲既需求大左
如果將來普及dna運算/儲存

DNA/RNA係可以做到催化效果既 hacker整條序列係有好強既自摺疊傾向 先自摺疊個複製+剪切+摺疊出黎 然後就可以產生其他dna/rna催化分子出黎 例如將核酸轉為胺基酸 同埋類似核醣體既催化分子 咁就可以變成病毒工廠了

有冇IT狗打算同我一齊寫啲先驅論文 做dna運算/儲存既security
見到出面咁既環境d 人被AL,no pay,IT狗靜靜地贏
ctrl c ctrl v
我就係成功嘅例子
你偶像係senior糧唔做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞