[第一頁有懶人包]網購外科口罩集中討論6

1001 回覆
54 Like 7 Dislike
冇追po就冇追po啦
伸手
一DD啦
睇第一頁樓主有講 全部都得
條命自己
有冇網購口罩到到手嘅巴打??
韓國3q口罩
係另一個網見到呢張圖 有寫99%
自行判斷
但有vfe無pfe
唔開咪唔開有需要自己搵囉
我唔係買pitta 只不過係舉個例子啫
呢隻係Medicom Pro Lane
我唔係好熟呢啲但我試試幫你去search下
結果中文或英文都搵唔到相關資料
極奇怪
thx
有VFE 另外兩隻都防到
咁唔係應該VFE最先咩?
今朝買咗。。。仲係出荷準備中
希望無事
想問下台灣藍鯨牌3D立體口罩得唔得?佢寫n95防塵防臭
第一頁懶人包就係
冇追post就認啦 講咩大話姐
買左6盒 已經覺得好平希望唔好cut 單
同問
想問下3M 9332A+ 有無用
樓主 中衛點睇?
岩岩落左order 唔知會唔會cut
前日前買過第2 間,已經shipped
想問呢款掂唔掂? 上星期屈臣氏買
CNS-14774 T5017 附合台灣一般醫學規格
即係有冇用?

我都買左呢款
3M website 搵到 9332+ (唔係你果隻嘅 9332A+)
- Recommended Application Construction, Pharmaceutical Manufacture
- Recommended Industry Agricultural

https://www.3m.com/3M/en_NG/company-mea/all-3m-products/~/3M-Aura-Disposable-Respirator-FFP3-Valved-9332-/?N=5002385+8709322+8711017+8711405+8720539+8720542+8720774+3294470274&preselect=3293786499&rt=rud
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞