[第一頁有懶人包]網購外科口罩集中討論6

1001 回覆
54 Like 7 Dislike
有運費 10盒500日元
如果到時買唔到佢會唔會退錢
可能以為會refill貨
但fill黎fill去都係上面保濕個種 都見好多人買
但好似未計黎香港個程
利申買咗當佢運費400圍返先2$個
買左先睇到係china
落左10盒單 5880yen 之後原來要 商品抵達位在日本的倉庫後,您可以前往'此頁面'支付國際運費 所以我估2蚊港紙以下一個左右
台灣要合附14774標準先可以叫醫療口罩
http://www.grande.com.tw/admin/download/front/index.php
張cert應該唔會係假嘅
(PFE)99%
(BFE)99%
(VFE)99%

我買左 不過好似係mic
平靚正。細菌過濾測試99·4 ,盒上寫95,寫得低過實際。壓力差測試2.2 , 即透氣舒適度好,仲好過protector , 白元,理的。最最最重要係臺灣造!

光復香港,時化革命。等支爆!
屈臣氏真係唔錯
但女朋友話偏大,唔太貼面,可能女士們俾啲comment
你去gmarket睇下, 做international shipping既全部舖頭, show出黎既包裝, 唔理黑藍紅黃, 全部都冇呢張圖左邊99%果一part, 有巴打有現貨係手, 盒底都只係寫有做3種test, 但係冇寫幾多%....
我都買咗,但係到而家都係正在下單

另外搵到圖無寫99%
原來係盒面, 自膠
咁唔好。等如廢。要fit 先得。要找fit 女友面大細的。 不要忘記70%酒精搓手都好重要。
邊間 跪求
ama jp買咗presto,但要2月中先有貨

https://www.clublike.com.hk/marketing/maskspromo/blue-eagle-3d-m-n95-face-mask-50pcs-box-dark-blue-np-3d50bd.html

有無人知藍鷹牌呢隻得唔得?
佢個盒寫防塵用, 但description 寫n95級別, 又話防飛沬, 好亂
今朝開始試
amazon
amazon jp gb
gmarket
都嚟唔到過嚟香港了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞